Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28003, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.230.77.67')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза звернення Мар"яни Савки

Увага!!! Письменницький марафон 21 лютого!!!

© Любов Долик, 19-02-2011
Дорогі побратими-письменники!
Більше не можна мовчати. Ми повинні заявити про свою громадянську позицію і стати на захист рідної мови.
Приєднуйтеся до письменницького марафону.
Разом ми - сила.


21 лютого, на День рідної мови, у Львові Всеукраїнський письменницький марафон «Рідною мовою» об’єднає не лише провідних письменників, але й  улюблених співаків та акторів.

Вокальна формація «Піккардійська терція», Тарас Чубай, чоловічий октет «Орфей»,  сестри Горгішелі, Наталка Криничанка, Андрій Бочко та актори Львівського театру імені Леся Курбаса виступатимуть під час письменницького марафону на знак солідарності з письменниками України.

Акція триватиме шість годин – з 15.00 до 21.00. у  Великій сесійній залі Ратуші  з радіотрансляцією на площу Ринок і об’єднає письменників різних міст та різних поколінь.

Ініціювали марафон львівські письменники Мар’яна Савка,  Маріанна Кіяновська та дослідниця літератури Уляна Гнідець. Організатори самі не сподівалися такої потужної хвилі підтримки: інформація миттєво поширилися через соціальні мережі, ініціативу підхопили інші міста – Дніпропетровськ, Донецьк, Кривий Ріг, Луганськ,Тернопіль,  Ужгород, там так само влаштують читання в рамках марафону .

У львівському марафоні візьмуть участь:  Роман Іваничук, Олег Лишега, Ніна Бічуя, Галина Чубай, Людмила Таран, Василь Герасим’юк, Маріанна Кіяновська, Мар’яна Савка, Іван Малкович, Ігор та Ірина Калинці,  Галина Вдовиченко, Дмитро та Віталій Капранови, Галина Крук, Остап Сливинський, Ксеня Харченко, Віктор Неборак, Іван Лучук, Марія Кривенко, Любомир Стринаглюк , Ірина Старовойт, Оксана Кротюк, Віктор Мельник, Марія Морозенко , Олена Степаненко, Дмитро Лазуткін та багато інших.

Акцію підтримують Оксана Забужко, Юрко Іздрик, Марія Матіос, Лариса Денисенко, Павло Мовчан, Ірена Карпа, Леся Романчук,  Марія Бурмака, сестри Тельнюк, котрі не зможуть приїхати, але надішлють на підтримку акції листи.

Письменники обстоюватимуть свою громадянську позицію. Жодної комерції чи політики – лише любов до рідного слова та захист національних цінностей.

Контакти координаторів:

Мар’яна Савка: 067 760 10 82

Маріанна Кіяновська:  067 720 93 41
Уляна Гнідець:  067 876 97 97
--
Мар'яна Савка,
"Видавництво Старого Лева"
головний редактор
067 760 10 82

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

Важлива акція.

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Maria Goncharenko, 20-02-2011

Підтримую!!!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 20-02-2011

...та й заходиться вже будить!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганзенко Олексій, 20-02-2011

Жаль, що я не львів'янин...

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Микола Назарівський, 19-02-2011

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 19-02-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.68521904945374 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …