Ти не подумай, це не любовний лист тобі, єдиному і неповторному, це просто слова, які я так і не сказала тобі, які вже ніколи не скажу. Ці слова просто безглузді тепер, коли все вже відбулося, коли я почула правду з твоїх вуст, коли... Коли всі співпадіння були просто... просто випадком.
Я розкрила себе. Я сказала так, як було насправді. А ти... ти випробовував мене на міцність. Як мені здалося, це була перевірка на вшивість. Я не брехала, а от ти... Ці всі слова поза нашими зустрічами були брехнею. Ти сам – невдалий жарт долі.
Не думай, що ти ідеальний. Ти просто зідеалізований мною. Ти той, кого я шукаю. Ти такий, якого я прагну мати поряд. Не під, не над, а поряд!!! Я не знаю, який ти насправді. Ти випромінюєш надійність і впевненість. Ти те, з чим я завжди конкурувала. Ти той, який міг би захистити мене з моїми ненадійними думками. Ти такий...
Ти холодний. Ти... ти мертвий.
Ти камінь. Ти... ти раціонально спокійний.
У тебе нема серця. Ти його вирвав, щоб навчити мене жити так, як живеш ти. Хоча для мене – ти тільки існуєш, бо таке життя – мертве.
Ти сказав... Ти багато чого сказав. Я не вірю твоїм словам, бо мій навіть раціональний розум логічно не сприймає твоєї нераціональної поведінки. Ти так і не пояснив. Ти просто відмазався реальністю. А я... я повелася шалено. Я рік чекала цієї розмови і за 3 дні все закінчилось. Все раптово почалось і раптово закінчилось, розставивши деякі цятки над "і".
"Все бурлить і перевертається". Ти вбив мене цими словами. А ще... ти не віриш словам, бо тільки вчинки реально відкривають людину. А твої вчинки???? Ти ж сказав...!!!! Тобі також не вірити???!!
Я заплуталась. Це не любов. Але це пристрасть. Я хочу... Я хотіла... Я хотіла б залишитись з тобою... Я б хотіла випробувати себе, свою шаленість на витривалість. Я б хотіла замкнути своє дитятко і витягти тоді, коли в твоїй душі настане льодовиковий період. Але це вже неможливо. Випадок не може повторитися знову. Не знаю, за яких ще обставин ми можем "випадково" зустрітися. І як ти відреагуєш на мене.
Час іде. Я не можу викинути твої скляні очі за склом зі своєї пам'яті. Я не можу викинути твою холодну постать з душі. Я, напевно, не хочу. Твоя витримка манить мене. Я б хотіла просто сидіти і дивитися в ці кольорові озера тупої нерухомості.
Тупа міміка, тупий погляд прямо ввічі, тупі і прості рухи...
І це все ТИ!!!!
Чому ти не нагадаєш про себе???! Чому даєш себе забути???!!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design