Подйом!
Отбой!
Подйом!
Отбой!
Подйом!
Наряд.
Отбой!:
- Раман, курить єсть?
- Та ось тамочки, курі...
- Шо ж ти таке гавно куріш?
- Так положи, бля, обратна!..
- Я ж пошутіл, Раман! Спасіба!
- На залупу натяні свойо “спасіба!” Гріша, ти луччє скажі, когда ету анжеліку прівєдьош, как ми і дагаварівалісь?
- Раман, ну ти ж знаєш! Сказал завтра – значіт будєт блядь завтра!
Подйом!
Отбой!
Подйом!
Отбой!:
- Ну шо, Раман, вчєра бил?
- Та бил, заїбісь...
- І шо?
- Та шо: груді – во! срака - во!
- А пізда єсть?
- Ти знаєшь, Васілій, навєрно, что єсть: рука вмєстє із хуєм кудися провалілася і піздєц!
Подйом!
Наряд.
Отбой!:
- Раман, я сєгодня в сортірє на стєнкє такіє стіхі прєкрасниє прочьол!
- О чом?
- Ну как о чом?.. - нє о родінє же! О любві і етіх всєх вєщах. Вот, даже по ходу на бумагу запісал.
- Ага, давай.
- Ну, значіт
Солнце свєтіт!
Нєбо сінєє!
Птіци поют.
А ми нашего капітана
Всєй ротой проводжаєм далєко! -
К єго єбьоной матєрі!
- Красіва. В конце аж за душу бєрьот. Только вот чтой-то нємного ето...
- Шо?
- Ну, дєрьмом разіт...
- А, ну так ето ж, навєрноє, от бумагі!
Подйом!
Отбой!:
- Раман, ти слишал? Нашему капітану на днях дают майора!
- Хуйора!! Ето развє шо когда на пєнсію ідті будєт, то может звєзду нацепят. І то, єслі, конєчно, ету блядь раньше гдє-то нє замочат ілі нє виєбут до смєрті.
Подйом!
Отбой!
Подйом!
Наряд:
- Рядавой Анищєнко!!!
- Я, тов. капітан!
- Шо ж у вас ето чєрєз капепе бляді гражданскіє всякіє бєгают?!.. Ето вам ботанічєскій горького сад или часть воєнная?! Завтра єщьо раз, сука, в наряд пойдёшь!
Наряд.
Наряд:
- Ну шо, синок, устал? Іді отдихай бля, капітану сорок лєт ісполнілось, майора прісвоїлі -водку єсть будєм!
Отбой!
Подйом!
Подйом!!:
- Подйом, синкі!!! Ви шо, ахуєлі?! Днєвальний, а ти гдє ето уже такой фонарь пріобрьол? Буді етіх сіняков!! Бістра, а то от мєня єщьо пізди схватішь! Ну, шевєлісь, скатіна! е-е-х!.. Спітє – ну і хуй с вамі! Майора і так сьодня нє будєт...
Солнце азаріло васток лучамі жолтимі
Нєбо понємногу начало сірєть
Птіци снова всє проснулісь і запєлі
Что мнє ровно черєз два мєсяца
Дадут старшого прапорщіка
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design