Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51006
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 27791, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.139.72.78')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Хто з'їв колобка?

© Ірина Cнядецька, 09-02-2011
Хто з‘їв колобка?
Він знову це робить - складає свої речі на стілець. Спочатку акуратно знімає штани, сорочку і шкарпетки. Коли вже лишилось зняти останнє, що перешкоджало йому зайнятись пристрасним коханням, як раптом він згадав, що  мусить перевірити вхідні двері. Раптом вони відчинені, і хтось, за теорією імовірності, саме зараз зазирне і побачить, що він займається невідомо чим з нею. Ще три хвилини тому, до того як він побіг до вхідних дверей, ситуацію яка розгорталась в квартирі цього самотнього чоловіка можна було назвати пікантною, цікавою і захопливою. Адже саме на це розраховувала вона, коли йшла до нього в гості. Правда цього разу їй не треба було йти, вона вже третій день жила в нього.
Вона ненавиділа себе і думала що жаліє його, її пристрасті вистачало на двох, а йому на три хвилини. Рівно через три хвилини поцілунків і обіймів він кожен раз починав повільно і акуратно знімати і складати свій одяг на стілець або крісло, і рівно стільки ж часу їй треба було щоб одягнутись і забути про те, що хотіла сексу. Але вона не одягалась, вона вміла чекати, чекати просто від самотності, а не заради задоволення, отримувати задоволення – привілей чоловіків. Чоловік незалежно від того чи поскладав він одяг чи зняв його аби як, все одно вмів отримувати задоволення тут і одразу.
Вхідні двері, як на диво, були зачинені. Вона не дивувалась, адже він сам їх зачинив після того як повернувся з магазину. Він завжди зачиняє двері, як і завжди все кладе на свої місця.
В її душі закипіло роздратування, яке вона виявила в жартівливо саркастичній формі – вже зараз вона починала розуміти, що за такою манерою висловлювати думки криється неймовірне зусилля заховати вибух агресії, заховати її так, щоб ніхто не здогадався як тобі набридло бути поруч з цією людиною. О, як він  зараз дратував її.
На її питання: «Для чого ти побіг до дверей?», він дав логічну і змістовну відповідь: «Щоб подивитись чи вони зачинені?». Їй було цікаво, як після того він збирається повертатись до тої цікавої, пікантної романтичної ситуації, яка стихійно і раптово склалась до того, як він повішав останню шкарпетку на спинку стільця.
Виявилось, що проблема з поверненням була лише в неї, а він, складалось таке враження, ніби просто включив кнопку і  продовжив цілуватись. Звісно що, на її суб‘єктивне враження, ці останні поцілунки суттєво відрізнялись від поцілунків які були до початку шкарпетно-дверного періоду, то було так давно, приблизно до нашої ери, хоча об‘єктивно пройшло лише п‘ять-шість хвилин.
Вона не стала псувати йому настрій і понад усе прагнула, аби він отримав бажане, в цей момент вона думала про двері і шкарпетки. Як з‘ясувалось, думки про шкарпетки, навіть дуже чисті, абсолютно не сприяють підвищенню рівня потенції в жінок.
По факту все відбулось, а по суті не сталось нічого, адже її емоційний фон був стабільним, пульс в нормі, життєво важливі органи функціонували в звичному режимі. Він отримав все що хотів і не посоромився запитати як це було для неї.
    Зрештою, чого він мав соромитись, адже він не зробив нічого поганого – це вона постійно незадоволена ним. Це їй має бути соромно, тому що постійно приховує свої емоції і почуття від нього про нього. А вона і сама не знає що робить поруч з ним.
Далі буде …про колобка  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 3

Рецензії на цей твір

Нарешті змогла добутися до колобка. :-)

© Наталка Ліщинська, 28-02-2011

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Павліна Пулу, 10-02-2011

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Любов Долик, 09-02-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85596013069153 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …