День і ще один,відкине страх і сумнів. Закінчили літо успішно, перескочили тих хто вважає нас досі за дурнів і сумно сидимо по закутках з нетбуками поглинаючи гігабайти непотребу.
Нічого не змінилось за сотні років, лише іграшки стали новими бо людини душу не вирвеш, а пам'ять генези живе у землі на якій виріс.
Мавпа з автоматом не перестане бути мавпою, а людина з томами законодавчих актів залишиться такою ж людиною, якій потрібні лише кілка благ. Вони вже давно написані в книзі, яку відкривають зрідка на свята. Кухoварська книга популярніша за Святе письмо та й приємніше пороздумувати над черговим політичним маразмом у Главреді чи Кореспонденті, ніж поглянути на свої руки чи подивитись собі у вічі в віддзеркалені.
Людям подарували нові іграшки, а вони заміняють у людини чуттєвість, сумніви, еротизм, усвідомлення.
Вже нашому поколінню закидують, що жити легше. У нових умовах не потрібно боротися, як колись, за кусок хліба..
Боротьба нікуди не ділась вона лише стала швидшою, настільки, що не встигаєш вловити ті моменти коли тобі вже зарядили у ніс.
Що нам завдяки поколінням минулим отрималось у спадок?!
Цензура, вирвані сторінки історії і нескінченна кількість запитань?
Залежні від інформації, залежні від напівфабрикатів, залежні від грошей в кінці кінців. І ми відчуваємо у цьому себе як риби у воді. Комусь щастить більше, комусь менше. Але поза тим людська природа не зникла. Просто її приборкали, посадили у ніші, подали комп’ютери і подбали про інвестиції. Ти будеш правим пальцем, а ти ниркою, а ти статтевим органом. Людський організм схоже вивернувся на зовні...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design