… сонцем. Твоїм сонцем. Теплими промінцями своєї любові лоскотати вранці твої полохливі вії, радісно мандрувати сонним обличчям, із нетерпінням очікуючи, щоб упіймати, ні – перехопити - твій здивований, заспаний погляд. А тоді цілісінький день змушувати тебе мружитись від сонячного задоволення і втіхи.
… метеликом. Нечутно пурхати над твоїм обличчям, на мить опускаючись ніжними цілунками.
…снігом. Повільно кружляти у повітрі, бавлячись із тобою, щоб потім без жалю розтанути у твоїх гарячих обіймах.
…вітром. Рвучким, нестримним. Зухвало дражнитися з тобою, кидаючи в обличчя оберемок шалу, божевілля, дихати духом свободи, азарту, щоб через мить перетворитись на лагідний, покірний вітерець, ніжно перебирати твоє волосся. Хочу бути різною, щоб ти полюбив силу шторму і спокій штилю.
…дощем. Теплим, літнім. Повільно стікати твоїм волоссям, обличчям, руками, змиваючи залишки втоми, пробиратись краплинами під одяг, торкаючись оголеної шкіри.
…морем. Безкраїм і неосяжним. Манити тебе своєю прохолодою і незбагненністю, огортати хвилями ніжності.
А ще хочеться бути для тебе полум’ям, небом, Всесвітом… Зрештою, просто хочеться бути для тебе.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design