Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 27189, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.114.94')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Кава з сіллю...

© Іринка , 01-01-2011
                                                  Кава з сіллю…    
   …..  Кава разом із ним ніколи не пахла смутком. Її хотілось пити щодня, ну хоча б у будні, якщо його час дозволяв це робити. Очі повні смутку і прикрого розчарування враз наповнювались любов’ю до цього світу і хотілось жити  по - новому, ковтаючи незабутній аромат п’янкої кави. Вона ніколи не приходила до нас вранці, якось не доходили руки до кавника, аби набрати у нього води і нарешті потішити заржавілий отвір. Але коли на місто лягав вечір, ми обов’язково думали про одне і теж.  Про каву….
   Тоді я сказала йому,  як мені  хочеться жити у його  світі. Там, за його словами, було багато кави. Багато фільмів про Едіт Піаф і ще більше такого щирого признання у коханні її імені. Там було безліч книг Вишневського і Вебера  і ще трошки Коельйо. Вони вичурно пахли його пальцями, які в свою чергу пахли ароматом кави. Кави звареному в  нашому кавнику……
   Усе в його кімнаті пахло улюбленим  ароматом  баріста. (кавовар) Усе від люстри у вигляді ковша, до підвіконня на якому він любив зустрічати ніч. Був доброю совою -  вночі плідно працював  і вчився, а вдень чекав на пробудження свого комп’ютера, на якому вистукував цікаві тексти про життя.
   Того дня ще один  текст з’явився на його сторінці, ось тільки він був присвячений їй…
   Вона красива і надто зухвала для нього, але вона любила його, як брата і доброго товариша, з яким була не лише кава і гарна розмова в домішку, але й повне розуміння. Він розповідав про свої захоплення, вона навсібіч розкидала компліменти. Часом він зазирав у її очі, але вона не здогадувалась, що  колись він матиме до неї почуття,   а вона в сою чергу мріятиме про іншого.
   Сьогодні він напише про неї історію. Такою вона здалась йому тільки цього дня. Він не повірив своїм очам, але витримав усе, що вона сказала і не давши жодної відповіді взамін просто знівелював трьома роками їх дружби.
   Це буде справжній лист чоловіка до тієї, яку він ніколи не забуде. Може через каву, яку десятки сотень раз пили у міських кав’ярнях, а може через те що вона так і залишилась для нього недоступною, або просто він пам’ятатиме її як ту, що зрадила. Зрадила  одного дня, коли вони пішли на прогулянку, бо вона так просила підтримки, а через деякий час просто пішла до іншого.  
  Але аромат кави, якою б не були спогади і яким би не був день , завжди нагадуватимуть один про одного. Кави з сіллю, яку можна зварити лише з любов’ю…  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Каwa musie byc'!!!

© Юрій Кирик, 03-01-2011

Кава разом із ним...

© Ганзенко Олексій, 02-01-2011

Густе моккіято

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олена, 02-01-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.268492937088 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …