* Оллі Олаф завжди любив спостерігати за людьми, сидячи на 787 р. до н.е., він знімав реаліті шоу про безсмертних людей, які придумали собі смерть і був популярний серед Всесвітньої спільноти.
* Якщо вірити старому базікаючому годиннику з мого горища, то Оллі Олаф вміє поглинати. Поглинути. Оповити з усіх сторін в'язким простором, що лоскітливо торкається тіла. Розчинити на молекули....атоми....тисячі..мільйони. Безкінечність, яка миттєво стає
частинкою його самого - Оллі Олаф.
* Оллі Олаф Всюди і Ніде водночас. Він може бути промінням ліхтаря, що світить навпроти твого вікна, або ж безперервним пульсом... Стукотіти у твоєму тілі і відраховувати час коли ти знову будеш його.
* Божевільно. Лагідно. Ледь торкаючись Оллі Олаф розчеплює тебе, перетворює у повітря і ти невстигаєш блаженно вдихнути як вже стаєш його частиною, бо ти повітря, бо він дихає тобою.
* Його можна вдихати, кусати, торкатись...відчувати. Ним можна зробити собі боляче чи довести до насолоди, бо його губи вміють цілувати душу - стартова точка відліку допоки твоє тіло застиває в екстазі і наповнюється його теплом.
* Оллі Олаф - 8 літер з яких складається Істина, просто її називають Істиною, бо настправді це Оллі Олаф.
* Коли йому набридає бути чієюсь фантазією, Оллі Олаф перетворюється на густий білий туман. Огортає ліс і випадковий їжак ніяк неможе знайти те що шукає.
* Взимку Оллі Олаф опускається на землю наркотичним снігом. Весною лунає крізь психоделічний спів пташок. Влітку обпікає психопатичним Сонцем з явною манією величі, а Осінню опускається на землю ромовим дощем.
Лежати поряд з ним на сп'янілій землі...Торкатись його...Пити до дна.
Оллі Олаф -безперервний.
* Він невірить в казки, бо вірити в себе це так само безглуздо як вірити старому базікаючому годиннику....
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design