Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51045
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26977, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.43.140')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Новела

БільШЕ не болить

© oksana, 17-12-2010
Вона прокидаєтьсся щоранку з головним болем і думає, що це плавиться мозок. Він (мозок), мабуть, почав жити своїм життям і в черепі йому стало затісно. Тільки дуже шкода, що в такому стані її голова не здатна генерувати геніальні ідеї і шукати шляхи вирішення  вічних проблем. Думки просто  вмить перетираються і перетворюються в порох. Стають сірими, задушливими, брудними і не тримаються купи, розвіюються при найменшому подиху вітру.
Варто було б піти до лікаря. На роботі кожного дня потрібно креативити і нашвидкуруч фабрикувати  ідеї та рішення. Але вона прекрасно знає, що це не фізіологічні проблеми і купа таблеток горю не зарадить. Цей жах лише спочатку здавався сумішшю мігрені та менструального болю. Потім вона прийняла рішення, що це струс. Згодом була розглянута думка, що головний біль є наслідком ненависті до головних уборів в морозну погоду.  Але всі рішення були прийняті за неї.
Біль у думках, у почуттях. Оце і є той правильний діагноз. Діагноз, який не поставить жоден наш ескулап. Біль снувала по найтемніших закутках організму, душі і серця.
На її спині намальований малюнок.  Метелик, якому остогид запах її шкіри і він утік, знайшов сад і сів на якусь квітку. На її спині залишився слід випаленого тату, а в душі гоївся шрам від поранення. Скло ілюзій нарешті розбилося навпіл і душа порізалась. Не кровоточила, а просто нила, боліла і помалу черствіла.
Вона розтопила зиму в своїх долонях. Сніги стікали, як сльози-вода. Вирватися зі світу в якому ти ніколи не жила було так важко, безсило і безрезультатно. А в душі залишалося фіолетово чорне марево ранньої вогкої брудної весни.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Непогано.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Антон Ракута, 19-12-2010

Рекомендую іншим!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 19-12-2010

Метелик полетить!

© Любов Долик, 18-12-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.42069816589355 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …