Новий рік - час, коли, озираючись на прожиті 365 днів, люди оцінюють своє життя, будують плани на майбутнє. Пишучий люд з певністю береться за перо, (чи то біш, за «клаву»). Пропонуємо поділитись своїми враженнями на ламах ГАКу.
ПРІОРИТЕТ віддаватиметься реальним подіям які відбулись з ВАМИ у час, чи переддень святкування Нового року. А також найнеординарніші способи в яких вам довелось зустріти свято. Кумедні чи навпаки сумні події, але р е а л ь н і.
Прошу прийняти це лиш як побажання. Добре розумію, що творчість не можна обмежувати. Тому розглянемо усі твори представлені на Конкурс.
ГАК зібрав людей зі всіх куточків України, уже не кажучи про те, що з певністю немає на планеті місцини, де б не проживали, чи принаймні не побували українці. То ж можемо мати барвистий, і пречудовий калейдоскоп розповідей. Адже свої, специфічні традиції, може мати не лише регіон, а навіть село, чи окрема родина...
Конкурс "ЦЕЙ НЕЗАБУТНІЙ НОВИЙ РІК!" триватиме з 8 грудня 2010 р. по 15 січня 2011 р. (зважаючи на те, що в західних теренах святкують ще й «старий» Новий рік. Раджу не забувати...).
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design