Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26737, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.143.0.157')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Вечір...

© viktor, 02-12-2010
Сидячи з тобою на дивані, кімната здавалась цілим світом, все було таким простим, звичайним, тільки ти, ти викликала такі дивні й не зрозумілі відчуття. Мені було приємно сидіти біля тебе, відчувати твій дотик. Ніби весь світ зупинився, в голові було тільки одне...ти...
Я хотів взяти тебе за руку. На той час здавалось, ніби це все що мені потрібно для щастя...просто тримати за руку тебе...В одночас, я розумів що я не можу це зробити...Чому? Можливо тому що, я не знаю тебе достатньо добре, чи тому що, якщо б я взяв твою руку то ці відчуття б зникли...Мені було приємно навіть просто хотіти цього...
Дивлячись на тебе інколи помічав в тобі розгубленість, інколи щастя. Я навіть не знаю про що ти там можеш думати, мабуть в тебе в голові хаос, не менший ніж в мене, а те що ми бачимо одне в одному, це тільки зовнішня оболонка... Між нами завжди є якась стіна, яку, мабуть ніхто не пересіче...
Іноді, дотуляючись до твоєї шкіри, здавалось ніби це була вічність, ніби все в той момент зупинялось, ніби не тіло доторкнулось а душа до душі.... це був не протсо дотик...хоча ти навіть цього мабуть й не помічала...хоча можливо помічала навіть більше за мене...навіть важко мені уявити що в тебе в "середині" твориться...
Відатись повністю праці життя, зробити щось для цього світу, для людей... чи посвятити своє життя одній людині? Знаєш, якщо кожна людина зробить щасливою хоча б одну людину за життя, то я думаю що це було б вже чимось великим й неоціненним...  Я хочу щось зробити справді корисне й велике... але моя душа, їй мабуть чогось невистачає...
Коли наші роки торкнулись, це була така мить, я й сам не зрозумів як це сталось, мабуть для тебе це було нічого, але ще трохи й я б втратив свідомість, мабуть якби було чути душу, то вона б закричала...
Я подивився на тебе тоді в останнє.... й ми розійшлись, до подальшого повсякденного життя...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7302360534668 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …