Конкурс “Картопляна феєрія» оголошений на ГАКу 28.09. успішно завершився!
Безумовною його переможницею, про що засвідчили аж 14 рецензентів (!!!), стала ТАМАРА ШЕВЧЕНКО зі своєю дослідницькою роботою «Правда про картоплю». З чим її щиро вітаємо! Приз – книга Н. Губа та А. Кошик «Картопля в нашому домі».
Галина Михайловська здобула перемогу в номінації «кращий прозовий твір», що підтвердили своєю оцінкою 11 рецензентів. Приз – книга С. Штампах і М. Климентова. «Смачні блюда з картоплі».
Василь Шляхтич переміг в номінації «кращий поетичний твір», заручившись 9 рецензіями шанувальників. За що йому приз - книга кулінарних рецептів «В ставропольській кухні».
Особлива подяка п. Зоряні за її пречудову «Пісеньку про картоплю», рівно ж й Сергію Безталанному за його «Божевільний гімн картоплі», Зоряні Z. «Солодка картопля».
Так само Надії Позняк, Наталці D, Михайлу Карасьову, Марії Гончаренко, І, звичайно ж, усім читачам і рецензентам, без яких конкурс не відбувся б.
Просимо переможців для отримання призів подати свої адреси на поштову скриньку kyryku@ukr.net
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design