Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26539, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.202.167')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Усмішка

НОВИНКА СЕЗОНУ!

© Павло Левіт, 21-11-2010
Шановні покупці! Ми раді повідомити вам, що до нашого фірмового магазину «Біла лелека» надійшла перша партія універсальних побутових агрегатів широкого вжитку С-100.
Передова технологія й сучасні досягнення японської науки дозволили вітчизняним виробникам максимально наблизити свій витвір до запитів трудового жіночого населення нашого міста.
С-100 сьогодні – це зовні привабливий індивід чоловічої статі, середнього зросту, віком від двадцяти п’яти і старше, з розвиненим на базі сільської восьмирічної школи інтелектом. Багатоваріантність використання робить його просто незамінним у вашій оселі. Дбайливий домогосподар, терпеливий заробітчанин, активний сексуальний партнер – ось далеко не повний перелік можливостей С-100.
Придбавши наш товар, ви ніколи не пошкодуєте! Швидко і якісно витрусити килимок, винести сміття, зіграти в доміно, переглянути газети і телепередачі, зрештою, влаштувати вечірку – віднині всі ці клопоти візьме на себе неперевершений С-100.
Ви самотня жінка, вас терзає туга за сімейним вогнищем, ви жадаєте щирої прихильності, витончених ласк і жагучої пристрасності – до ваших послуг невтомний дворежимний С-100!
УВАГА!
1. Переключати режими навантаження без зупинки агрегату не допускається!
2. Не похмеливши – не вмикай! Уб’є!!!
Мінімум витрат при обслуговуванні й максимум зручностей при користуванні – це також С-100. В результаті копіткої співпраці різногалузевих фахівців С-100 упродовж десятиліть може без нарікань удовольнятися раціоном із пряженої яєчні і вареної ковбаси. А коли ви, бодай раз на тиждень, урізноманітните це скромне меню пляшкою-другою «Золотої осені», С-100 до кінця днів свого гарантійного строку стане вашим безвідмовним помічником і співмешканцем.
Поспішайте! Чоловік з вулиці не замінить вам С-100!
А зараз ознайомтесь, будь ласка, з інструкцією по експлуатації.
ТЕХНІЧНІ ДАНІ
1. Тип агрегату С-100 (совок стопроцент).
2. Кількість режимів роботи – 2.
3. Ємкість шлунка, л
у нормальному режимі – 3
у бережливому режимі – 5
У комплект поставки, крім самого агрегату, заливної горловини і регулювальної клепки входить також «НЗ».
«НЗ» - це аварійний набір продуктів та інших життєво необхідних матеріалів для забезпечення автономного існування агрегату протягом п’ятнадцяти діб.
Недоторканий запас складається:
1. Сухарі білі, в скибках – не комплектується.
2. Сухарі чорні, кг – 3.
3. Сигарети «Прима» - 15 пачок.
4. Насіння соняш., смажене – 15 склянок.
5. Запобіжні засоби вітчизняні, безрозмірні, перевірені електронікою, шт. – 10.
Телефонуйте! Приходьте! Купуйте!
Середньовічним жінкам надається довготерміновий кредит, 40% знижка і безкоштовна доставка. Розшуки, суд і позачергове оформлення аліментів – за рахунок користувача. Більш детальну інформацію ви можете отримати нашому відділі реклами. Ми чекаємо на вас!
С-100 – це ваше щастя в наших руках!


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Зоряна Z, 23-11-2010

Не похмеливши не вмикай! Уб"є!!!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 23-11-2010

+

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© George, 22-11-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78705096244812 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …