А на прощання просто посміхнись. Але щиро. Щоб саме таким я тебе запам*ятала. Бо навіщо мені згадувати твій сум, твій біль, усі страждання, вагання, прохання і сумні очі. Чи не краще закарбувати в пам*яті щасливого тебе? Таким чином я теж зможу бути щасливою. Знаючи, що ти пішов не з болем перед собою. І я обернулась в іншу сторону. Теж усміхненою. Не дивитимусь в твої очі, ніколи не скажу тобі, що відчуваю, а радше, відчувала. Це все тепер лиш моя уява, моє свавілля.
Не буде вже питань. Щасливим можна стати і без видимої для оточуючих причини. Так само можна і страждати, згадуючи минуле. Тому я хочу, щоб воно було усміхненим. Тоді всі спогади будуть іншими. Ніхто вже не хоче, а часто не вміє плакати, і це добре. Для чого витрачати організму воду? Краще будемо посміхатись – житимемо довше. Але вже іншими життями. Такими, як мріяли…
Так, чудеса бувають, вони сплять у наших душах. У серці кожної людини. Одні пробуджуються, бо в них вірять. Інші таким чином, допомагають віднайти сенс у життях… Буває, що вони стаються чи не кожного дня, але їх не помічають. Причина може носити назву «звикання» або «розчарованість». Перша уособлює маленькі дива, які з часом людина відучилась помічати. Тоді вони можуть на довго заснути. Часто самі чудеса валяються під ногами, але певні особи встигли такою мірою розчаруватись у житті, що просто наступають на них, не звертаючи найменшої уваги чи вважають, що таке не могло відбутись. В таких ситуаціях люди їх також позбуваються… Трапляється, дива довго, надто довго не навідуються у їхні життя. Та вони просто заснули, перебравшись у серця. Бо вірять, що знову зможуть проснутись...
Якщо подумати, то і дива, напевно, змушені відпочити… Щоб показати нам всю красу… Щоб ми більше не захотіли їх відпускати….
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design