Коли настає осінь, часто буває так, що зранку і вночі дуже холодно, а в обід дуже тепло. Найчастіше так стається, коли небо ясне. Так само і сьогодні. Цієї ночі на небі не було хмар, і було дуже добре видно безліч зірок, вони були дуже яскраві, такими вони не часто бувають. Було б цікаво дізнатися, що це означає, але коли візьмеш якусь книжку з астрономії і почнеш її читати, одразу відлякують численні терміни і величенна купа тексту. Тоді починаєш думати, що хай краще зорі залишаться для тебе загадкою.
За моїм вікном великий горіх. Крізь затуманені шибки проглядаються зелені листочки. Листя з горіха ще не починає падати, хоч і вже де-не-де пожовтіло. Верхні гілки на фоні блакитного неба виглядають екзотично. Але завжди розумієш, що це твоя рідна краса. Хоч ти не часто нею милуєшся, все ж вона створена для тебе, щоб дати тобі можливість відпочити від клопотів, коли ти поглянеш на неї, коли будеш нею милуватися.
Над чорнобривцями гудуть бджілки, вони геть забруднені в пилок, він осипається з них, коли вони підлітають, і падає на вогнисті пелюсточки кожної прекрасної осінньої квітки, яка від такого дива стає ще чарівнішою. Бджоли літають біля мене, вони всього за 5 чи 2 сантиметри, і я не боюся їхніх укусів. Зрештою, вони й не кусаються. Мабуть, не мають часу. Можливо, це їхні останні робочі тижні перед зимою. Їхні швидкі волохаті тільця , щільно усипані пилком, викликають у мене захоплення. Я вже давно не бачила їх такими гарними.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design