Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 25324, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.186.72')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Про те, що завжди болить...

Три роки, як тихо пішла за межу.

© Ольга Теодор, 15-09-2010
В такі дні, як сьогодні, подумки запитую себе, на чому тримається мій світ, якщо уже шість років - без сина, три роки - без мами, сорок днів - без дорогої  людини? А я все живу і втрачаю, втрачаю... І щоразу шукаю точку опори в Ньому - Розіп'ятому.
В Тому, Хто був мертвий і се живий навіки. В Тому, Хто щоранку витирає мені   потоки сліз, коли дивлюся на знимку сина, все, що залишилося від нього. В Тому, Хто щодня промовляє до мене: " Не бійся, з тобою бо Я"..., коли мє серце завмирає від тривоги за єдину кровинку, яку не можу обійняти рік, півтора, два... В Тому, Хто пообіцяв, що "жодна зброя, зроблена проти мене не матиме успіху", і кожнісінький злий язик, що стане на суд зі мною, Він  обеззброїть.
     На Ній, на Мамі  тримався мій світ. Ніхто не любив мене так, як мама, нікого так не боліла душа  за мною, і  ніхто не переймався моїм горем так, як  вона  сердешна.
Вона завжди була поряд. Не треба було навіть кликати, бо вона серцем відчувала, що потрібна мені. Вона всюди встигала, і ніколи не спізнювалась, щоб допомогти.
Коли мама була жива - це було так природньо, як дихати. Коли її не стало, дихати стало нічим...
      Я була з нею до  останнього подиху, як донька, я сумлінно виконала свій обов'язок. Але я не віддала  мамі тієї ласки і любові, на яку вона заслуговувала. Часто соромилася проявляти " телячі" ніжності, а вона їх так прагнула, була безмежно щаслива від кожного доброго слова, її пречудові очі просто сяяли, коли на порозі  з'являлася котрась її  дитина.
     Якщо у Вас ще жива Мама, то не будьте скупі на ласку. Якомога частіше припадайте обличчям до рідних долонь, цілуйте біле волосся і кохані очі. Вас ніхто і ніколи так не любитиме, як Мама. Бо коли вона піде за межу, то буде  уже пізно щось виправити.
            
                                                                      Ольга  Теодор.
                                                                      ( 15.09.2010р.)
          

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© ==, 20-10-2010

Слушне нагадування...

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Микола Цибенко, 16-09-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.84112310409546 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …