При світлі без лампи, без дихання кроків тужливих самот, вмикаю безжально дитяче серденько чеснот і плачу, ну просто ридаю. В помилках орфографії граматичного світу тікаю на край… безмежності, волі…
Як би це розпустити крила на чистому аркуші-полі, духом здійняти у вихорі мить й полетіти туди де мир?! Ранок чи вечір не знаю, бо Сонце та Місяць уже не зникають, не ховають відблиски за темними боками чужих сподівань. Не сплю я, а чого ж ти лежиш? Встань! Піднімайся!Руки догори лицем простягай загубивши у прозі сполохану риму – потерті коліна.
До болю. Від щастя в памороці пустотливих голів дозволь я просто любитиму їх. Підійди до мене, не вклоняйся, не треба, простягни долоню із жару сумління. Я не марево, не видіння, я – сутність твого життя.
Та чи ти знав, що босі сандалі, пошматані руки без крові і мрій – сміх. Сміються і плачуть ні мертві, ні живі.
Сльозою сполохана рима.
Залізла у надра душі
Тихо й зовсім незримо
З потойбіччя сміється мені.
А навколо у спалаху жриці
У краплях буремних дощів
Мелькають загублені лиця
У пеклах не моїх світів.
Я зчарована Боже Тобою –
Вогняна моя колеснице
Зіткана з мрії Любов’ю
Мить-блискавиця.
У тиші великого грому
На колінах безжально стою…
В стінах маленького дому
Де людиною вік ось живу.
Я живу між вулиць у просторі часу поглядом крізь небеса, ти торкнися до мене і випий ту чашу, що душею малюють палкі словеса.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design