Два верблюди зустрілися в оазі в Аравійській Пустелі. Йшли караванами в різні боки, але на ночівлю опинилися в одному стійлі.
- Привіт! – Сказав один верблюд іншому.
- Привіт! – Відповів той. – Спека ще та!
- Еге!
А на ранок вони розійшлися. Один відправився зі своїми в Єгипет, а інший – зі своїми в Дубай. Туди його власник віз килими для внутрішнього убранства хмарочоса Бурж Дубай.
- А той верблюд нічого так! – Подумав верблюд, що відправився в Єгипет.
- А нічого так тваринка! – Подумав верблюд, що відправився в Емірати.
І, як завжди трапляється в таких випадках, спогади про ту зустріч заполонили фантазію двох цих представників загону парнокопитні.
- Ну чому! Чому я такий недорікуватий? – Корив собі один верблюд.
- Чому я такий невдаха? – Дорікав собі інший. – Лиш тільки зустріну когось приємного, так одразу якісь нісенітниці верзу! «Спека ще так»! Що за дебілізм? Розмовляти про погоду! Авжеж, тут спека! Це ж пустеля!
Верблюди – вони такі тварини, що можуть не пити на те їсти цілими місяцями. Їм вистачає запасу, зібраного під час стоянки де-небудь в оазі. От цим двом верблюдам і вистачило нетривалої зустрічі десь в Аравійські Пустелі, аби потом місяцями думати один про одного.
- А от зустрінемося ми! – Думав верблюд, підходячи до околиць Каїра. – А я такий опа – букет! Ну, а потім у кіно, місця на задньому ряді залу. Романтика!
- А от зустрінемося ми! – Думав верблюд, стоячи на пограпереході між Саудівською Аравією та Об’єднаними Арабськими Еміратами. – А я скажу – давай побігаємо по пустелі. Ну а там у пустелі, де ніхто не бачить, можна чим завгодно займатися!
Минув час. І верблюди вже не могли думати ні про що інше, як один про одного.
-Ну, чому ми так мало часу провели разом, а? – Плакався сам собі верблюд в Каїрі. – Але нічого! От підемо ми назад! Зустрінемось у тій же оазі, і я тоді вискажу всі свої думки, всі свої почуття!
- А що б було, яки я тоді сказав не «Спека ще та!», а «Ти чудово виглядаєш! Давай зустрічатися!» - Роздумував верблюд, крокуючи шикарними проспектами Дубая, не звертаючи уваги на навколишню красу. – Але нічого, скоро ми зустрінемось у тій оазі, й тоді нічого мені не зашкодить!
Вони зустрілися у мандрівному зоопарку в маленькому містечку в Запорізькій області. Їх власники вирішили, що часи верблюдів пройшли, продали свої стада за безцінь та придбали по позашляховику.
Худі, голодні, лишайні верблюди зразу впізнали один одного. Вони ж стільки часу мріяли про цю зустріч! Верблюди стали поруч, принюхалися та тяжко зітхнули. Обидва виявилися самцями.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design