Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 25097, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.200.86')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Казки о другій ночі. Казка про Секс

© Максим "Січеславець" Беспалов, 30-08-2010
Секс був вельми самостійним як для кошеня. Таке незвичне ім’я – Секс – він отримав, тому що народився у кішки в родині престарілих хіпі, які все ще не забули свою молодість, ідеали свободи, рівності та кохання без обмежень.
Уже на другий тиждень він, як тільки зміг ходити, втік від цих запізнілих ідеалістів. Вони ж були дуже старими, а тому і їсти інколи забували, що вже казати про нього.

За декілька місяців Секс змінив уже кількох власників. Маленький пухнастик легко втирався в довіру. Стоїло тільки йому подивитись своїми великими карими очима на перехожого, потертися своїм рожевим носиком об його туфлю, як людина одразу хватала кошеня на руки та несла додому.

Секс подобався всім. Але не у всіх вистачало часу та можливостей займатися ним. Тому він і втікав шукати нових власників.

Спочатку він опинився у однієї дуже зайнятої дами. Їй було трохи більше тридцяти. Вона працювала топ-менеджером у великій компанії, йшла на роботу рано-вранці, приходила додому пізно ввечері, одразу ж падала у ліжко та засинала до ранку. Власне, жодної уваги Сексу вона не приділяла. Лиш тільки іноді звала його до себе у ліжечко, гралася з ним пару хвилин пальчиками перед сном. Але же ж кишеня! Йому хочеться постійних ігор та ласки!
Тому й втік він від неї.

Наступним його власником став хлопчик років дванадцяти. Він приніс кошеня додому, але вже через день поїхав на літо до бабки в село. І, хто знає, чи були у нього там інші кошенятка? Напевно, ні.
Батьки хлопчика виявилися моложавою парою. Здавалося, ніби вони тільки й чекали на те, поки поїде їх синуля, аби звернути свою увагу на домашнього улюбленця. Вони поїли його молочком, гладили його, гралися з ним. Навіть брали до себе у постіль на ніч.
Але одного разу вони сильно посварилися та перестали розмовляти один з одним. Навіть спати стали в різних кімнатах. Ну а про кошеня взагалі забули.
Через те втік він і від них.

Після цього кошеня прибилося до рок-музиканта. Той був дуже популярним виконавцем, але все рівно завжди знаходив час для Секса, всюди його таскав з собою: і на репетиції, і на концерти, і в сауну. Показував своїм подружкам, та й просто чужим дівчатам. І навіть продюсеру своєму показав.
Після зустрічі з продюсером Секс втік від музиканта. Потворний гладкий дядька йому не сподобався. А приходити до нього, судячи з усього, треба було дуже часто.

Скоро Секс потрапив у монастир, але вже через пару днів втік звідти – ледь не помер від голоду. Нікому там не було діла до нього.

У той же день Сексн потрапив у гуртожиток філфаку. Це були кращі дні його життя! Тут він став загальним улюбленцем! Мешканці то однієї, то іншої кімнати тягнули його до себе аби погратися, покормити. Траплялося, на одну ніч Секс бував у десяти-двадцяти кімнатах.
Але це щастя тривало не довго. В середині липня майже всі мешканці гуртожитку роз’їхалися до домах, і залишився він на самоті. А тому пішов шукати своє щастя далі!

Він брів вулицями міста, вишукуючи приємні обличчя.

-Мяу! – Почув він зненацька.
Не може бути! Не може такого бути!
Поруч із ним стояв його рідний братик – кошеня на ім’я Оргазм. Він, виявляється, також втік від старих, немічних хіпі.
І стали вони мандрувати далі. Кошенята на ім’я Секс та Оргазм. Разом їх брали до себе з більшою охотою.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Тількі платні кошенята!

© Інра Урум, 07-10-2018

like a rolling stones

© Victor Artxauz, 01-09-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.54262590408325 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …