Горіхова. Трохи прохолодна зранку. Осінь. Наша. Кавова. На автобусних зупинках ввечері. Вона наскрізь проникає теплом, гріє руки і посміхається Твоїми вустами.
Вона вимірюється кроками, телефонними дзвінками шаленим серцебиттям і моментами зустрічей. Найкращими. Найочікуванішими.
Вона грає в навушниках львівські пісні, інструменталки Ігоря Крутого, Романа Коляди і говорить Твоїм голосом в динаміках телефонів. Вона пиє бергамотовий чай з медом з великих помаранчових філіжанок, шурхотить жовтим листям на наших дорогах, гуляє затишними вечірніми вулицями нашого міста, зігріває теплом щирих очей, в'заних светриків і улюблених шаликів. Вона в нас,а ми в ній. Осінь в нас – це коли листям кружляють всередині емоції, почуття. Це коли Ти кладеш листочок між сторінок старої улюбленої книжки – і через багато-багато років знаходиш…І він зовсім не змінився…Він зберіг всі твої секрети…
Знову буде вечір, що переходить в ніч, тихо підійдеш до мене, повернусь.. Знову побачу, близько-близько, ніжно обійму і більше ніколи не відпущу Тебе...Осінь...Наша…Кавова…На автобусних зупинках ввечері...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design