Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 25003, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.252.153')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза ..

Вибір

© hrystia, 23-08-2010
І страшно, і цікаво. Зазвичай перемагає друге. В більшій кількості випадків про таке жаліють. Але лише частково. Бо все-таки пережили щось нове, дізнались більше про світ, нове про себе. Коли відкриваєш двері, за якими, як здогадуєшся, знаходиться щось страшне, затамовуєш подих, тіло починає  не слухатись. Врешті відкрив двері. Та ще не повністю. Більшість спочатку розглядає все через шпаринку, бо всередині живе надія, що можна буде втекти(все ж страшно). Однак, не вдається. Той, хто за дверима, помітить нового гостя. Загадково посміхнеться. Тоді ще не знаєш, чи це добрий знак. Все одно посміхаєшся у відповідь (якось невпевнено). Відкриваєш навстіж двері. Підходиш до раніш згаданої особи. Інколи вона може перетворитись на певне явище, але навіть в такому випадку можна поговорити. І ти підходиш дуже близько. Не задумуючись, чи занадто, бо нічого не змінити. Вибір зроблено. Питаєш про те,що хочеш знати. Не завжди отримуєш відповідь, на жаль. Ловиш за рукав того(те), хто(що) навпроти. І знову ця усмішка. Цього разу дещо можна зрозуміти. Авжеж, твій поступок схвалюється. Ти дуже задоволений. Довідавшись майже все, що хотів (велику частину самостійно), мандруючи певний проміжок часу поміщенням, якого двері відкрив. Чуєш знайомі голоси, але не звертаєш уваги на їхні бажання, що вони від тебе хочуть. Надто захоплений. Прийшов час вийти. Хочеш повернутись тими ж дверима. Той, хто тоді зустрів біля входу показує інші двері. Ті, до яких ти щойно дійшов, майже не помітивши. Трохи здивований, виходиш. От тоді й прислуховуєшся краще до всіх голосів. Між ними є і твій власний. Що вони тобі говорять… Напевно, кожен щось інше. В ту мить дізнаєшся, чи змінилось їхнє ставлення до тебе. Пройшовши через щось, неможливо повернутись назад(без чар), тому певним чином змінюється доля(і ти сам). А думки інших… Чи мають вони тебе хвилювати?...


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72364616394043 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …