Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51045
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 25002, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.128.94.171')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Кохання

Послідній лист для тебе

© Олег, 23-08-2010
Я хотів би радіти разом з тобою, коли у тебе все добре, сумувати, коли щось не виходить, відчути себе необхідною людиною в твоєму житті. Ти - саме хороше, світле, добре, що трапилося зі мною за останній час.
«Життя – це те, що трапляється з нами, поки ми будуємо плани на майбутнє». Любов всесильна і безмежна, її сила не залежить від пори року, епохи, технічного прогресу. Серця зустрічаються – і спалахує відчуття, красиве, глибоке і всеосяжне, так було і буде завжди.І цього разу було саме так.Я закохався в тебе АРІ,хоча я цього нехотів і навіть недумав що зразу так вийде.Хоча спершу я був щасливий.Тоді в неділю коли приїхав до дому я був наче дитина))),все радувало мене,був щасливий,усім усміхався як дурачок.Але від тебе дме холодом.Тобі все рівно… Я тебе не звинувачую.Просто ще значить не прийшов час,значить Ти не та єдина.Останніх два дні я просто стараюсь недумати багато,навчився контролювати свої почуття.Починаю що днем і дальше віддалятися від тебе і ти своїм «безрозлічиєм» помагаєш мені в цьому.Що день все менше і менше Я думаю про тебе.
Ти написала в статусі що.. «любов гониться за тими хто від неї тікає«…це так,але ця любов нетривала…вона дуже навіть коротка,вона неможе без взаємності.
Дякую тобі за то що я за допомогою тебе навчився контролювати свої почуття, і за дні натхнення ,за допомогою яких,Я написав багато всілякої фігні.Деякі з яких кинув в замітки.Незнаю чому я це роблю,але так підказує серце.Це послідній лист який призначений тобі.І на цьому крапка.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© , 24-08-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.80316805839539 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …