Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 24910, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.210.213')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза ..

Хвилина

© hrystia, 16-08-2010
Хочеться  щось розбити. А, що мене здержує? Все. Я сама собі не дозволяю. Хочеться розлетітись на багато частинок і ніколи знову не з*єднатись, полетіти догори…. Вмирати я не бажаю, але й жити не прагну. Існування – це і є проміжок між цим?... Полетіти високо та впасти вниз зі ще більшою швидкістю. Розбитись об тебе на ще менші частинки і влитись у твою кров. Ти станеш моєю землею, з якої я глядітиму в небо. А, якщо не ти,то хтось інший. Та я хочу обрати саме тебе. Тільки серце, напевно, залишиться цілим. Бо неможливо розбити лід без тепла…. Все моє життя, всі мої почуття і кожне відчуття, тектимуть по твоїх жилах. Я живитимусь тобою. Ти ж взамін отримуватимеш всю мене. І твоїх сил стане більше, забагато, щоб поміститись у тілі. Ти не видержиш. І ти розлетишся. Розіб*єшся на малі частини, які з*єднаються з моїм серцем і розтоплять….Ми полетимо у космос і посміхатимемось. Ми станемо вільними і не боятимемось інших планет. Ми будемо любити. Попрямуємо за вітром і вдихатимемо себе…. На жаль, колись ми знову станемо людьми та не зможемо літати. Але те, що було, не зітреться з пам*яті. Те, що змінило смак існування і повільно перейшло у життя. Таке, як нам снилось. Хтось буде казати, що ми нічого не варті,  хтось, навпаки, братиме з нас приклад…. Одначе, кожен буде знати, що ми не такі як усі, що ми незвичайні.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79000806808472 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …