Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 24860, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.144.197')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Вчорашні відчуття

© hrystia, 11-08-2010
Життя…Просте життя…На щастя,не просто існування…Заходить біль,навідується захоплення,яке старається заповнити пустку…Любов усюди. У словах і посмішках,у поглядах і дотиках…Кохання,як і не бувало ніколи,але це не так важливо навіть…Головне ж – дружба. Ті люди,які тебе зрозуміють в якійсь мірі навіть краще,ніж ти сам…Друг – особа,яка розуміє,порадить,вірить…Друг – частина мене,мого щастя,а радше великої радості…Подивлюсь у його очі і стає легше на душі,хочу перечитати повідомлення(в яких багато смайликів ,хоча слова їм не підходять. Чи, може, навпаки),але згадую,що знаю їх на пам*ять. Читаю,що робиться з твоєю душею, і хочу попросити, щоб ти був собою та не зважав на мене, любив і кохав. Та кохав реальну людину, а не ідеал.
Я не ідеальна, але стараюсь бути справжньою. Щоб кожен розумів, з ким має діло, і чи взагалі хоче його мати…
Невже так мало слів я присвячую своїм рідним? Звичайно, що ні. Неможливо тут всього помістити. Всього,що вони для мене зробили. Багато вам завдячую. Багато вам винна. І кілька слів-замало…
Друзі…Так,вони надзвичайно важливі для кожного…Я ціную вас,а особливо підтримку однієї впертої особистості,яка знає, де добувають не тільки віру, а й дурість, котра змушує підніматись на ноги посеред ночі вище згаданих…
Життя… Ті,яких я люблю, поважаю, бажаю тільки світла…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0866231918335 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …