Ти посіяв і я проросла. Крихке стебло Надії, цвітіння в словах, божевілля із терпкості і присмак кислої волі. Так щиро, наївно…
Знаєш, я пахну Тобою у диханні вітру, в промінні, що сонце кидає на Землю і котяться, котяться сонячні Діти веселковим безмежжям.
Ти посіяв і моє коріння обвило бентежно каміння впустивши із надер Духовного світу осінньої пристрасті, літнього хтива, зимового сну, а я взяла Любов і сповила теплом весняного цвіту - Люблю. Кожного дня, кожної миті де час губиться в вічності снів в кружінні із всесвітосвітів.
Може, Ти спиш, може.
І я сплю, якщо обіймаю крилами – кораблиними вітрилами, пір’ям пташиним Тебе, мій любий, єдиний.
Може, Ти спиш, може.
А я поруч на ліжку, так близько, що чути порух ніздрів у диханні Твому. Ти спиш і на Твоїх щоках мої збожеволілі сльози до Бога про Щастя, про Долю, про Нас над Тобою.
Може, Ти спиш, може.
А я молюся у тихому гомоні ночі, цілую закриті, збентежені снами мереживно-карі очі.
Може, Ти спиш, може.
І я сплю, якщо обіймаю крилами – кораблиними вітрилами, пір’ям пташиним Тебе, моя мила, єдина…
Любов чоловіка та жінки – Божественна Любов.
Спосіб приготування:
Чайна ложка тепла розбавлена склянкою вишневого соку, терпкістю буденності, нагої пристрасті… влита до збитої віри надією під подихом Райського вітру.
Людське життя так схоже на цвіт вишні – швидкоплинне.
Людська сутність подібна плоду вишні – терпко-кисло-солодка.
Та якщо вміло поєднати сутність і життя отримаєш Любов у всіх своїх смакових проявах.
Любіть «сьогодні», бо «завтра» настає і одразу перетворюється на «вчора». А для Любові теперішній час найкращий.
Приймати по краплині щохвилини :)
– Трояндове весілля - десятиріччя подружнього життя. Чоловік дарує дружині букет троянд на знак того, що десять років спільного життя були такими ж прекрасними, як ці квіти.
– А дружина - чоловіку?
– Себе :). На знак того, що десять років спільного життя були такими ж прекрасними, як вона :)
Ми його відсвяткували повними краплинами снаги… усі троє – я, він і донечка.
У колі друзів перегукувався дзвін поцілунку та кришталю…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design