Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50987
Рецензій: 95729

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 24636, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.222.205.211')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

" Небоклаптин "

© Ніла Ревчук, 26-07-2010
Починає сутеніти. Сонце ще не зовсім сховалося у м*яку синю пелену хмар. Аж раптом його проковтує велика білосніжна птаха. Тепер видно лише золотаві відблиски і білу пташку, що летить у світ, досі незнаний нам…
      Ми з батьком складаємо ячмінну солому і бачимо найменшу переміну на небі. Зараз воно грає багатьма відтінками кольорів. Пурпуровий, синій, темносиній, фіолетовий і… просто блакитний. Такий насичений і магічний. Гіпнотизує і відносить туди, куди полетіла біла птаха з сонцем…
      Захід сонця. Ні, Землі. Куди вона заходить і куди ввійде? Через які двері пройде ТУДИ?..
      Все птаство шумно проводить день і зустрічає новий. Кожна пташка у цей момент насправді щаслива. І не тільки через сонце, а тому що розуміє, що має свій клаптик неба. Так само і ми, люди, маємо своє небо. У полі цей шматочок стає більшим, розширяється. Ми можемо змінювати його малюнок взявши ескіз з якогось іншого шматка. Головне, що цей клапоть завжди з нами, над нами, в нас у руках. Якщо мене щось гнітить, то я беру його і змінюю малюнки. Допомагає. Але це не ліки і не вітаміни, що тонізують нас. «Небоклаптин».
                             «Небоклаптин»
Застосування. Проти гнітючості, депресії і т. п.
Спосіб і місце вживання. Дозволена необмежена кількість. Найкраще місце для вживання – безлюдна місцевість(найкраще в полі чи гайку).
Передозування неможливе.

       Закінчили останню копичку. Попили води, прилаштували реманент до велосипедів і поїхали. Чудово проведений час у полі. Наодинці з небом…

  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

"Передозування неможливе" :)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Таміла Тарасенко, 27-07-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Залєвський Петро, 27-07-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.70862507820129 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …