Коли я грала в ролі куртизанки, мені було погано. Погано і холодно. Спочатку – цікаво, тоді – приємно, потім – класно, після чого – кайфно. Але тоді я звикла, бо зненавиділа секс в усіх його бісових і тваринячих проявах. Часто буває так, коли звикаєш. Набридло. Навіть імітувати не виходило. Давно забула, що таке оргазм. І заснула. Померла. Бо народилася знову.
В цьому житті я далеко не лоретка, а пророк. Не „тьолка”, як мене величали клієнти за триста баксів, а чоловік. Пророком бути гарно: ніхто тобі не вірить і не показують по телику. Як згадаю, як на мене дрочили – мене ж по телику після десятої показували. Мастурбували всі, кому не лінь, окрім імпотентів і педиків. Хоча гріх називати педиків педиками – каюсь. Пророком бути гарно: ти в тіні, тебе ніхто не помічає... до тих пір, доки не справджуються твої пророцтва. З іншого боку телевізійних повій не лупцюють камінням. Не смійтеся, бо я знаю, що це таке: раніше вже народжувався, бо мене звали Ісусом. Сьогодні я пророк, бо маю інше ім’я. І не важливо, яке. Важливо те, що знаю, чому я тут і всі ми тут. Я обрав собі роль іще у Небі. Чи дотримаюсь її – ось де лежала загадка. І лежить. Поки що. В день смерті моєї дізнаєтесь. Я бачу його, але вам не скажу. Нічого більше не скажу. Тому що.
Взяв у руки телефон. І набрав. До бісової матері. Мені пофіг, який у неї номер.
- Мені треба Любов...
- А є-йо нєту!
- А Віра, Надія?..
- Они здесь больше нє живут!
- А де вони?
- Пєрєехали!
- Куди?
- В морг!
- Їх переїхала машина?
- Большая!
Та ну її нафіг, цю бісову матір. І вирішив написати пророцтво – хоча б один абзац. І написав. Він увійде до Книги Мудрості, бо лиха вість рознесеться. Вітер. Чуєте?
У диска день народження. Він запросив до себе в гості інші диски. І вони пили каву. З цукром і без ложок. Вони лежали під. Голі й босі – як прийдеться. Дехто сопів догори дригом, а дехто зовсім не сопів. Скоро принесли цукор – і їх знудило. На інші диски,- що без цукру. Коли почали сюсюкати ізюм, все зникло. Бо ніколи нічого не було. Але те, що з’явилося, було схоже на осінь.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design