Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 24387, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.58.82.79')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Її план

© Маріанна, 12-07-2010
    Вона сиділа одна. Вона звикла бути на самоті. Отак дивитися у вікно. Вже не чекати і не надіятись ні на що. Просто жити…
    Бретель бюстгальтера сповзала. Вона мимоволі смикалася, зате почувалася впевненішою. Вона знала, сьогодні буде Її вечір. Очі сковзали по чоловічих обличчях. Темнота клубу та гучна музика не заважала потайки розглядати потенційних претендентів. Надто товстий, лискучий, маленький, бородатий, валайкуватий… Ось і Він. Коротка сукенка майнула в Його сторону. Так, настав час дій. Все тільки за планом: спокусливий погляд, зваблива усмішка, плавні рухи, доторки свого тіла… Чекати не довелося. Він вже через хвилин п’ять шепотів на вухо солодкі слова. Гра набирала обертів. Ніжні дотики, невимушені обійми, легкі поцілунки… Гул музики зливався з натовпом. Шампанське, рожевий коктейль, блакитний коктейль. Він пропонує вийти прогулятися. Так, залюбки. Нічні вулиці темного міста не дуже ваблять Її. Він продовжує ніжно притримувати Її за талію, шепоче на вухо… Вона відчуває тривогу. Темний провулок. Вона починає пручатися. Але вже пізно…
    Так, пізно. Її обличчя змінюється посмішкою. Все сталося, як Вона хотіла. Все було продумано до дрібниць, бо щосуботи Її жде той самий клуб та новий претендент.
    Вона відвела погляд від вікна та оглянула лікарняну палату. Ліки продовжували стояти на столику. Для чого вони? Від Цього ще ніхто не вилікувався. Після того, як Вона заразилася Цим на черговій вечірці, суботні вечори стали помстою за втрачене майбутнє. Втечі з лікарні не надто контролювалися і отже Вона могла знову та знову реалізовувати свій план. План помсти. Помсти за Все. Усім чоловікам за той біль, сльози, порвану спідницю, удари по обличчю. Потім була лікарня, страшний діагноз, сльози батьків, втрата друзів, пігулки, уколи, самота, вікно, самота… Так, це був Її план. Щосуботній план. Такий собі план-помста. Усмішка знову верталася на Її обличчя.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Нехай усі будуть такими як Я!

© , 17-07-2010

жаль

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юлія Порпленко, 15-07-2010

[ Без назви ]

© Юлія Порпленко, 15-07-2010

Дивні плани дивних людей...

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Анастасія Грім, 14-07-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73166799545288 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …