Крізь каламутні краплі на пластику прозирає до класу ще кволе лютнево-ранньовесняне сонце. Опущені очі впираються у світло-коричневу стінку кафедри, за півметра від якої "рідна" перша парта... і таке ж "рідне" через неї тавро по приколу друзів "га-га-га, перша парта, ботаааан", що прилипло до мене, як, звиняйте, моя п"ята точка прилипає до стільця з 8 am до 2:40 pm п"ять днів на тиждень. Врешті-решт очі піднімаються і ковзають поверхнею кафедри, спотикаючися об розставлені НікНіком многогранно-прямокутно-перпендикулярні моделі для кусудами ( хай пробачать мені їхня величність тєхнарі), і апатично дають знати такому ж каламутному, як оті краплі на пластику, мозкові, що сьогодні четвер. Гаразд. Очі на свій страх і ризик боязко підстрибують вище й сором"язливо опускаються донизу.
Червер - це день, коли я 45*3 хвилин відчуваю себе дурепою, бо в аналозі своєї кімнати ( у власній голові) серед синтаксису простого речення й складових словника літературознавчих термінів не можу вчасно відкопати формулу знаходження чогось там за допомогою чогось там, бо постійно плутаю визначення синуса й косинуса, бо забуваю правила диференціювання, бо... Бо зараз, висолопивши язика, строчу під диктовку задачу про знаходження бічної площі правильної піраміди, а зір спокушає червоненька збірочка Макаролі, відсунута геть подалі на край парти... Бо замість косинуса сорока п"яти градусів я згадую те, що після уроків зібралася в Тімірязєвку по Зерова... Бо... Бо я лінгвіст, і цим усе сказано! Все, пишу, пишу!!! Основа прямої трикутної призми - прямокутний трикутник... Миколо Миколайовичу, повторіть, будь ласка!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design