Дивні ми люди...ми можем бути щасливими,бути з людьми до яких щось відчуваємо,а може не відчуваємо,які нам просто дорогі хоч трішки..але ні,ми робимо все навпаки,а все тому,що боїмось.
Страх - одна з первинних, гострих і зазвичай ламаючих емоцій, що характеризується обширними тілесними змінами, і поведінкою втечі чи характером ховання. Страх є емоційною відповідю на наступаючу небезпеку.Більшість страхів пов'язані з болем (напр.: страх висоти пояснюють страхом болю при падінні)...Якщо ми боїмось кохання,якихось почуттів,то значить ми боїмось залишитись на самоті і що воно перетвориться в ненависть або просто в ніщо..Але ж якщо все життя боятись і не пробувати нічого,то чи це життя? Вічно жити з думками про те,що тобі хтось чи щось зробить тобі боляче,і не відчути всієї насолоди життя.
Я панічно боялась висоти,коли піднімалась на висоту в мене трусились ноги і серце вискакувало,але ж які чудові краєвиди зверху..ех завидую...їм там на горі,на висоті пташиного польоту,тим хто бачить кожен день такі пейзажі...і що ж мені тепер,не підніматись в гори,не сидіти на даху високих будівель,а я так обожнюю дивитись на зорі з висоти мого будинку...а ще я боюсь ліфтів..але я сідаю в них...я боюсь,я боюсь...та ну його.я боялась..але переборола свій страх..а чому ти не можеш?
Ти хочеш дізнатись щось про мене..так запитай мене..я тобі відповім настільки щиро,як ніколи раніше в житті..
А все тому,що я хочу бути з тобою,хоча боюсь що ти зробиш мені боляче,але я готова попробувати..так я ризикована,а ще говорять шо псіханута, а ще наївна,мила,добра,сука)))...смішно получилось...А може сука це..сильна унікальна креативна асабистість)))...я не знаю...я багато чого не знаю,але мене багато цікавить і в першу чергу мене цікавиш Ти...
А хочеш я тобі віддам всю свою сміливість і ми поробуєм разом переборити твій страх?
Я знаю ми зможем,ти тільки скажи і ми будем відкривати цей незнайомій світ разом...
Пі сі..я просто люблю тебе
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design