Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 23565, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.144.69')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Не поспішаючи

© Олена , 04-06-2010

«Поспішай жити, - говорить мені подруга. – Ти ніби та черепаха, а життя біжить» .
А я живу спокійно, смакуючи кожною подарованою мені секундою. Із здивуванням  дивлюсь на людей, які намагаються  обігнати час. Вірю, що у кожного є своє місце у цьому світі. Десь воно є і для мене. Просто я його ще не знайшла.
То й що з того, що я зараз одинока. Просто ще не настав час мені закохатися. Я знаю, що коли зустріну свою долю, то обов’язково це зрозумію, побачу, відчую, збагну. І нехай декому це здається смішним і неймовірним, але я вірю, що колись саме так і буде.
Моя подруга Тетяна, дійсно, поспішає жити. І так було з самого її дитинства. В п’ятому класі вона поспішила записатися відразу на кілька гуртків і часу на навчання, не згадуючи вже про розваги, у неї зовсім не лишилося. Через два місяці довелося покинути один гурток, а згодом і інший.
Потім, слідуючи тогочасній моді, вона поспішила поступити на юридичний факультет столичного вузу. По закінченню його, щоб не відставати від своїх заміжніх однокурсниць, вийшла заміж за хлопця, з яким зустрічалася не більше місяця.
Тепер вона живе із зовсім чужою по духу людиною і щодня ходить на роботу, яку терпіти не може.
«Ти щаслива, - нещодавно сказала вона мені. – Ти все добре обдумуєш перед тим, як зробити. Я ж так не вмію. Діючи імпульсивно, я часто роблю неправильний вибір».
«Що ж, - знизую я плечима, -  у кожного свій шлях. Життя таке, що наперед нічого вгадати неможливо».
Так я живу і тепер, не поспішаючи. У мене є дім, улюблена робота,  справжні друзі. Я щаслива. А що буде далі, я не знаю. Можливо, цього і не потрібно наперед знати.  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 04-06-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1324880123138 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …