Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 23324, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.218.168.16')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

жіночі сльози

© Вікторія, 23-05-2010
Почуття комфорту, любові,  кохання, душевного благополуччя та домашнього затишку є дуже важливим для людини, особливо для жінки. Якщо у твоєму житті це все є отже ти счаслива. Але якщо ти не відчуваєш щастя то це не є проблемою, просто потрібно переглянути свої погляди на життя та на інших людей. Але тема нашої статті «Жіночі сльози, чому так боляче?». Точної відповіді на це питання я не знаю але я можу сказати що сльози появляються переважно тоді коли близька людина тебе образила. Давайте розглянем чому кохання таке «солоне». Якщо жінка відчує зраду коханої людини це вже є трагедією. Якщо так сталось то прощення може навіть не наступити. Тому що це дуже боляче. Можу сказати по собі , що напевне я б не пробачила близькій людині зраду. Для мене це було б дуже великою втратою та душевною раною, але я б не простила. Можливо хтось скаже що я злопам’ятна. Але це не так, справа в тому я дуже дорожу коханням. Для мене зрада коханого рівносильна смерті . Є люди які настільки кохають що готові все це витерпіти але я б не витерпіла. Кожна жінка відчуває по своєму але завжди це велика рана на серці. Та в більшості випадків кохання може її вилікувати. Нажаль я відношусь до тієї меншості, а можливо я ще не зустріла своє справжнє кохання. Це загадка. Але будемо надіятись що колись з часом коли зустріну справжнє кохання то змінюсь.
Та давайте подумаємо чому сльози так часто виливаються із наших очей. Я знаю по собі що плакати не хочу але плачу тому що мене це дуже сильно зачіпає. Можливо це залежить від характеру, способу життя слабкої половини. Але ж не хочете ви сказати що щоб кохати то потрібно бути справжнім стервом? Ні тому що в такому випадку ні один поважаючий себе чоловік не витримає життя з такою жінкою. Хоча я мрію стати такою але це не правильно. Бо якщо я мрію про кохання, про сімю , про затишок то будучи залізною леді я зруйную все чого прагнула. Хоча напевне залишу свою кар’єру а сімю зруйную. А я цього не хочу.  Тому бажаю всім жінкам кохати і бути коханими і тоді проблеми та негаразди просто зникнуть з вашого життя, а залишиться лише щастя , але сльози не пропадуть а просто стануть «сльозами щастя». На цій радісній ноті я закінчую мій діалог із читачем. )))))


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

чому вас не рецензуватимуть

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Victor Artxauz, 24-05-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.87983703613281 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …