Життя – це дорога, по якій нас везе попутна маршрутка з якимись чужо-рідними попутними людьми… Поки нам з ними в одному напрямку, ми знаходимось в одному салоні. Люди приєднуються, щоб продовжити шлях разом, потім виходять, коли шляхи розходяться. Є дороги, які проїжджає більшість людей і людська чисельність в салоні зростає. Є дороги, які проїжджають одиниці і місця попутників займає лише якась спокійно-підозріла пустота. Це життя, де кожен сам обирає собі напрям руху. Хтось рухається по наїжджених доріжках, хтось прокладає нові, хтось приєднується до «салону» з більшою чисельністю людей і втрачає свою індивідуальність, хтось шукає щось нове і насолоджується цією індивідуальністю… Є люди, які кожного дня їздять одним маршрутом, є люди, які люблять кататися по колу, є люди, які не користуються такими «засобами руху» і ходять пішки, є люди… та суть навіть не в людях, а у виборі, який вони роблять. Є маршрутки, які везуть людей різними дорогами, але до однієї цілі. Є маршрутки, які везуть однією дорогою, але кінцева ціль різна. Та це не змінює сутності, змінюються лише результати, саме вони і відрізняють людей один від одного. Одні пересікаються маршрутами кожен день, інші – кілька разів на рік. Життя має свої причини на такі «перехрещення». Нічого не буває випадковим. Поки ми їдемо з іншими, отримуємо якісь уроки, які в подальшому вплинуть на зміну звичних маршрутів, треба лише прислухатись до цих голосів, приглядітись до цих поглядів і зрозуміти їхню ціль.
Скільки людей, стільки й пріоритетів руху і доріг… А які ці пріоритети для Вас? Чому саме вони?
Якщо доля зіткне нас з Вами на «перехресті шляхів», то я неодмінно вислухаю Ваші думки з цих питань, все-таки і «поїздка в одному салоні» буде конструктивнішою і, можливо, проїдемо з Вами потім ще не одну сотню кілометрів. Якщо ж такої нагоди «зіткнення» не трапиться, значить, це нікому з нас непотрібно, а Ваші думки вислухають інші Ваші попутники… Нічого не трапляється просто так… і навіть маршрутки просто так не змінюють маршрутів…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design