Він мріяв колись про неї, а вона – про нього. Але він відпустив її. Щоб дати їй можливість бути щасливою...
„Я не зможу зробити тебе щасливою. Нехай це буде хтось інший, кращий за мене”, - сказав на прощання – і залишив її саму плакати.
Вона плакала довго, а потім пішла. Невдовзі вийшла заміж , а через дев’ять місяців на світ з’явилися близнята.
Минуло кілька років. Він зустрів тебе. І полюбив. А може, переконав себе, що полюбив. Бо іноді здавалося: ну що поряд зі мною робить ця чужа мені людина?...
Із нею було все якось не так. Але то з нею, а він відпустив її.
І тобі шкода її. Бо вона, народивши цих чарівних близнят, так і не змогла завоювати любов їхнього батька. І цей горе-батько покинув їх, оголосивши, що вони обмежують його свободу...
Ти уявляєш собі на хвилинку, що твій коханий все-таки міг би зробити її щасливою, якби не злякався тоді. А натомість зробив її нещасною. Коли приходить вона, він оживає. А з тобою в’яне, замикається в собі. Вона постійно чимось дивує його. Тебе ж він знає як облуплену. Єдине, що заважає йому розійтися з тобою – ваша дочка, з якою він ніколи не вчинить так, як той бабій зі своїми дітками-близнятами.
Ти дивишся йому у вічі й бачиш холод, порожнечу, байдужість. Нічого, це минеться: прийде вона, і його очі засяють. Заради сяйва його очей ти зробиш усе. Навіть віддаси його їй. Але він від тебе не піде. Бо він – порядний батько.
А вона ніколи не відіб’є його в тебе. Бо вона знає, що таке – діти-сироти при живому татові.
І тобі шкода. Шкода себе. Шкода її. Шкода його. І ти не можеш вирватися з цього пекла, яке мучить тебе. І тому це пекло змушена ти називати раєм.
Трикутним раєм...
Бо, якщо пекло назвати раєм, воно перестає мучити...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design