Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 22736, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.189.180.76')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Океан бажань

© Марія, 25-04-2010
«Від бажань до бажань…Корона…»Це слова з славнозвісної реклами шоколаду «Корона». Саме так і відбувається з нами. Ми тонемо в океані бажань, нас жбурляють вони,мов хвилі маленький човник, від   берега до берега. Одні бажання йдуть, а інші приходять,безперервний потік…
І що дуже цікаво,що кожне з них обіцяє: »Якщо ти виконаєш те, що говорю тобі я ,то ти станеш щасливим!»І кожне з них бреше,бо так не відбувається…
Тобі вже можливо не 15,а може й не  20 і весь цей час ти намагався слідувати своїм бажанням і переконався сам,що обіцянки бажань-оманні, бо слідування їм не дає справжнього вдоволення.
А  те, що я скажу зараз,  може бути для тебе відкриттям. Насправді «наші бажання» не є нашими. Ти можеш поспостерігати за ходом моїх думок. Ось ти сидиш на парі чи на роботі. Тут до тебе прийшло бажання: з’їсти яблуко. Спочатку його в тебе не було ,пізніше в якийсь момент воно з’явилось.  Якщо ти не пішов і не зробив те,що тобі шептало на вушко бажання,то через деякий час тобі вже може не хотітись яблучка,а  чогось іншого. Тоді можна сказати,що воно пішло. Потік бажань без початку і кінця. Вони будуть доти,допоки в нас є матеріальне тіло.
Ще цікавим є той факт,що часто до нас приходять суперечливі бажання. Вони розривають нас, тягнучи то в одну то в іншу сторону. Сьогодні я хочу знайти ідеального хлопця  і ось я глибоко переконана: так, це саме ця особа і, якщо цей юнак стане моїм чоловіком,то мрія мого життя здійсниться,я стану  щасливою,а вже кілька місяців чи років  після того,як це відбулось,в мене  зовсім інше бажання :залишити цю особу, і я знову переконана,що це задовольнить мене.
А насправді жодне з цих потакань бажанням не втамовує внутрішню пустку-причину  невдоволеності.
Вихід не в тому,щоб не мати ніяких бажань. Це не можливо і не природно для нас. Ми можемо бути як океан,в який впадають безліч річок-бажань ,але від цього його спокій не порушується.  Ми повинні мати основу,яка ніколи не вислизне в нас с під ніг,яка залишиться з нами навіть коли ми втратимо  все,що є для нас таким цінним.    В іншому випадку ми будемо  як маленький човен  посеред   океану ,хвилі-бажання постійно турбують  човен  і взагалі роблять з ним все,що хочуть…
Вибір за вами…Живіть справжнім і будьте щасливі…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 02-05-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.86835598945618 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …