Чому літаки не роблять з металу, з якого роблять чорні скриньки, якщо вони єдині залишаються цілими після катастрофи? Що буде з хамелеоном, якщо його помістити в дзеркальну кімнату? Що таке кохання? Хто все-таки Борис Моїсєєв - актив,чи пасив? Чому коли під час руху вантажівки з птахами, коли вони підлітають,її маса не змінюється? І чому більшість пробіглись по останніх питаннях очима, навіть не задумуючись над їх змістом? Відповідь на нього знайти набагато важче. Якщо це - стан душі, то чому вона мовчить? Коли це просто статевий потяг, тоді чому я тебе не хочу? Коли це не кохання, тоді чому я зараз курю? Кожного разу ти приїжджаєш до мене під різну музику. Сьогодні я тебе зустрічаю під бельгійський дитячий хор, який твердить мені: Dream on (Помрій). фройд би мав що на це сказати. Але чомусь він мовчить. Мовчу і я. Говорить тільки хор бельгійських дівчаток: "See you at the bitter end" . Невже наші особисті амбіції настільки сильні, що не втримаються в межах однієї пари? І невже вони, себто амбіції, взагалі є? Важко писати далі, неохоче знаходяться слова, які б склались в речення. Проте писати треба. Інакше - кінець. I can't take my eyes of you. Навіть не хочеться згадувати час, коли я спрвді тебе любив. Ця карта вже зіграна і треба розігрувати рещту комбінацій. Все здається величезною партією в преферанс. Ти навіть не знаєш правил, та все-одно у виграші. Якісний блеф, проти якого в мене немає жодних шансів. Для мене на кону стоїть більше, ніж для тебе - МИ. щойно перечитав написане. Стало страшно, що я перетворююсь в сопливого хлопчика. Здавалось, я це переріс. Регресую. Сумно. Цікаво, чи прочитає це хтось до кінця? Що буде в кінці теж цікаво. Далі думки заплутуються в надто незрозумілі клубки. Занадто багато питань, занадто мало поля текстового редактора для їх вирішення. Лише хор натякає піснею "Ohne dich" (Без тебе) . Завтра розкриє наші карти. Нaдіюсь я буду в виграші. Тоді нам обом буде краще.
Фром Юкрайна віз лов.
*Текст написаний за 15 хвилин, тому прошу не судити за його струтурну нестабільність.
Натхенник - Scala and Colancy Brothers. Принагідно раджу послухати.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design