Можна я буду називати його твоїм ім’ям ? Знаєш, воно йому теж подобається, він іноді, навіть, сам його запозичує. Але він ще не чув як я його промовляю. Але для повноти цього фонетичного божевілля потрібен ти, сам ти, власне ТИ.
Тому можна я буду називати всіх твоїм ім'ям ? Ну щоб хоч крапля тебе була завжди десь навколо мене. Щоб коли я йшла по вулиці, будь якій, тій, якою ти сам сто тисяч разів ходив, і ще сто тисяч разів зі мною, і щоб я ступаючи по ній тисяча сто перший конвульсивно не трусилась німіючи від кожного хто мимо, чи за спиною, чи на зустріч...
Щоб я не розчинялась від чергової з дилем, які можна підсумувати питанням "що шкідливіше?!"
І дійсно, що ж ?!: те, що мене кидає в жар від страху знову випадково тебе зустріти, чи від того що, я перетворююсь на порожнечу, захлинаючись бажанням побачити тебе, хоч на секунду !
Я з тобою розмовляю. Подумки. Весь час. І навіть коли сплю. Але ти не чуєш. І навіть коли ти був фізично поряд не чув. І коли я говорила вголос, коли говорила голосно і коли пошепки теж не чув.
Я ношу тебе з собою. завжди і постійно. Десь. То в рюкзаку, то в сумці, то в свіжому хлібі, то в пиві, то в рибі, то в біжутерії, то у взутті, то в білизні, чи в гаманці. Навіть коли приймаю ванну, приношу тебе, і охайно кладу поряд.
Навколо існує багато людей. Я думаю за мною ходить янгол. Але це не ти. Сто відсотків не ти. Зі мною ходять друзі - але серед них тебе немає. Вороги - там теж немає. Знайомі, не знайомі, колишні і майбутні - серед них теж нема.
ДЕ ТИ ? ТИ взагалі Є ?! - питаю я себе то пошепки, то подумки, то вголос, то голосно. І аналогічно відповідаю всіма своїми голосами : "ну, звісно ж є ! ; я ж тебе кохала, я ж з тобою кохалась, я ж до тебе говорила, я ж з тобою говорила, я ж з тобою ходила, я з тобою співала; заливалась алкоголем, курила, палила вогнища, переходила бруківки, мерзла від морозу, стікала потом від спеки ; дивилась як ти спиш, посміхаєшся; я тебе слухала, я тобі писала...
А ти не чув, не читав і не бачив. Ось і нові сумніви. Ось така я : розділяюсь на четверо, восьмеро, десятеро... Ось так мої ребра, груди, очі і хребет перестали співіснувати злагоджено. Бо всі потребують тебе і виграє той, в кого спогади сильніші, потужніші, такі що можуть задовольнятись бродінням уяви.
Можна ми всі чотирьох, називатимемо все довкола твоїм ім’ям ??! Ну ти ж сам розумієш, що на хворих не ображаються.
" Іди собі нафіг, називай що хочеш як хочеш, дитина єбанута і наївна! Я ж адекватний і розсудливий!" - скажеш вголос ти. "Замовкни і зникни! відчепись!" - додаєш ти голосно. " Досить колоти мені і мститись, розповідаючи результати своїх досліджень і спостережень мене самого! Я блін сам себе так не знаю як ти!" - додаєш ти пошепки. " А ти таке дарувала щось тепле мені, насичувала сенсом кожний крок, засліпляла і чомусь дратувала турботою..."- сумно і розчаровано зізнаєшся сам собі, коли розмовлятимеш зі мною подумки...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design