Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2259, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.203.58.132')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза гра

Рецензія (на конкурс?)

© Олександр, 16-10-2006
Рецензія на цей твір:

Пропоную поважному товариству звернути увагу на те, як змінилися твори всім добре відомого пана N. Ще донедавна він був тутешнім постійним, хоча й нечастим дописувачем. Потім чомусь зовсім зник із поля зору, а через деякий час знову з’явився на сайті. І ось уже майже кілька місяців ми маємо задоволення читати його твори, що з`являються із трохи дивною періодичністю, а саме кожного Божого тижня щоп’ятниці.
Зовсім інша людина постає перед нами. Нові твори захоплюють свіжістю викладу та оригінальністю ідей, викликають неадекватні висновки, змінюють уявлення про світ, примушують задуматися над тим, хто ми є, чому тут з’явилися на цьому світі, куди йдемо і що підтримує нас на цьому шляху. Виникає питання, що ж автор робив до цього?

Додати свій відгук на рецензію:

Дійсно майже все вражає: відвертістю, щирістю, гарними й усім зрозумілими образами. Декількома словами автор майстерно викликає хвилю емоцій, торкається найніжніших струн душі. До того ж твори надзвичайно легко читаються і хіба ж усе це сукупно не є ознакою справжньої прози?

Короткі фрази, короткі речення, прості висловлювання, зрозумілі думки. Дуже захоплений. Хто він такий цей пан N? Щодня цікаво, що ж іще напише ця людина.

Рецензія на цей твір:

Цікавлюся усим, що пише N. Із дивною, якоюсь переускладненою і водночас трошки дитячою мудрістю автор звертає увагу на актуальні проблеми сьогодення: занедбаність моралі, засилля беззаконня, зростання культу грошей, торкається основних проблем буття, питань філософії, структуралізму, генетики, етикету, релігії. Важко визначити жанрову приналежність творчості автора, бо вона є, немовби, не зразком літератури, а вільним роздумом на тему.

Додати свій відгук на рецензію:

Я вражений манерою написання і тими образами, котрі зустрічаються у тексті. Алхімічний процес письма автора майже незбагнений через оригінальну побудову композиції і сюжету. Не знати як могло таке з’явитися у людському мозку.

Із позитиву: просто прекрасні твори, які завдяки простоті сприйняття, можуть зацікавити будь-яку аудиторію. Отримав величезну насолоду від читання. Із недоліків: десь глибоко, на рівні підсвідомості відчуваються грунтовно заховані у тексті майже невидимі іскорки неприязні до оточуючих, навіть деякої ненависті до навколишнього світу.

Рецензія на цей твір:

Із великим задоволенням читала твори N і помітила просто захоплюючі моменти, як от наприклад, про те, що є основою всього живого, з чого все почалося, як утворюється поняття  гріха. Чомусь змінився увесь спосіб мислення автора, його світобачення. Майже докорінно змінилися застосовувані лексичні конструкції, перестали зустрічатися певні усталені та узвичаєні авторські слова та висловлювання, кардинально іншим став стиль написання творів, спосіб викладання інформації. Можливо у автора щось сталося у житті, бо, як на мою думку, людина не може так просто зненацька змінитися без якогось поштовху ззовні чи зсередини.

Додати свій відгук на рецензію:

Подобається. Стиль легкий, плинний, жвавий. Твори спонукають до мислення, зачіпають багато важливих життєвих питань. Тільки трішки дивним настроєм віє від творів: прихованою злістю, розчарованістю, чудернацькою і страшною мудрістю...

Маю перепросити поважне товариство за те, що довго не мав змоги добратися до комп’ютера. Річ у тім, що зараз ми уже вчотирьох живемо у нашій однокімнатній квартирі. Батьки народили мені маленьку сестричку, котру треба поважати, бо ж вона голосно кричить, мало спить і погано їсть. Та окрім того всього, мені здається, маля якимось чином може безпосередньо спілкуватися із комп’ютером, у тому числі виходити в Інтернет під моїм ім`ям. Можу тільки здогадуватися, бо чомусь жахливо болить голова, що окрім комп`ютера, просто мурашки по шкірі, вона може ритися і в моєму мозку, але ж їй тільки три місяці, а вонавжеофжпдаопщулдкмідьищеошполдажвоопжфдощшковоооооооооооооооТЕПЕРооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооЄДИНАооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооДИТИНАооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооВСІМЇ.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Рецензія?

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© , 16-10-2006

А хто такий пан Н?

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© ВКВ, 16-10-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78372311592102 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …