Я більше не можу так жити. Так, я знаю,що мене дуже важко любити.
Коли я ще була у дитячому садку, в мене закохався хлопчик, його звали Едді. Так от він мене любив по-справжньому. І коли я виросла, то я знала, що попри все що зі мною трапляється є Едді, про якого я зараз нічогісінько не знаю і він любить мене…
Але я не про це зараз. За рік в мене було більше ніж 500 чоловіків, що любили мене. Уявляєш?
Всі вони були дуже різні. Я пам’ятала їх тільки по вустам. В одного португальця вони були такі тонкі, що я не уявляла, як такими вустами можна щось тримати, наприклад цигарку. А курив він багато. Кожні 15 хвилин.
Також був росіянин з дуже пухкими вустами…він був дуже ніжним. Також згадую американця, у якого були сухі вуста, але в цьому все-таки було щось таке…взагалі-то це все неважливо теж.
Я розкажу тобі лише одну історію і якщо я буду плакати, коли закінчу, просто йди собі.
Якось стою я на бульварі о третій ночі. І під’їжджає машина. Срібляста така, такі їздять дуже рідко у таких краях. Я підходжу до неї, перекидаюсь з водієм парою слів, сідаю до нього в авто. Ми дуже довго їдемо, а він все мовчить і мовчить. Я краєм ока почала роздивлятися його. Його вуста були найгарнішими з усіх, які я бачила. Я не можу розказати про них… Вони були чуттєвими, сповнені мудрості, ніжності і любові. Якщо взагалі так можна сказати про вуста. Він здався мені таким знайомим. Я довго згадувала, хто б це міг бути, але так і не згадала.
Ми приїхали до якогось готелю. Він спитав, чи хочу я чогось випити. Я не хотіла. Він сів на ліжку у нашому номері і почав курити. Я не знала, куди себе діти, тому роздивлялася простирадло – воно було біле з синіми квітами. Він дивився прямо перед собою на стіну. Він був дуже далеко звідси, я відчула це.
Так ми просиділи усю ніч. Він не промовив ні слова. На ранок я заснула. Він розбудив мене, розрахувався і я поїхала додому. Наступного вечора все повторилося. З ним я провела майже місяць. Кожного вечора я сідала до нього в машину, ми їхали до готелю, він курив, а я дивилася на нього. Я вивчила кожну його зморшку за цей час. Потім я спала. Він будив мене, розраховувався і ми прощалися. Я не знала, як його звати, хто він, чому ми проводимо так усі ночі і вечори. А потім я закохалася в нього. Здається він у мене теж. Я не могла дочекатися ночі...зустрічі з ним. І якось він приїхав і сказав: « Це наша остання зустріч» Сейчас Vbet https://novafabryka.org/ приложение становится все более востребованным. Официальный представитель отмечает, что его выбирают пользователи, которые ценят свое время и всегда хотят быть в курсе актуальных новостей.
Я нічого не могла вдіяти і розплакалася. Він ніжно-ніжно поцілував мене і не курив цієї останньої, найщасливішої ночі в моєму житті.
Він поїхав, а в мене народився син. Я назвала його Едді.
Бо тієї ночі, я все-таки запитала, про його ім’я. Вгадай, як його звали?!
І тепер я знаю, що є кохання. Але мене не можна кохати довго. Мене можна кохати лише одну ніч. Бо тільки одна людина кохає мене завжди. Це Едді.
А тепер залиш мене. Бо наша ніч вже минула.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design