Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 22532, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '52.54.103.76')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза (Не для кожного)

Перехід... Усвідомлення.

© Сірий Птах, 13-04-2010
Перехід від однієї реальності, суб’єктивної і своєрідної до зовсім іншої, несхожої, інакшої…; пізнання однією людиною іншої, пізнання факторів людської особистості й усвідомлення її світосприйняття і світо поглинання, яке є у її душі, в розумі, котрим просякнуті наскрізь думки і забитий час як і вільний, безвідповідальний, так і все зобов’язуючий, що походить від примусу чи загально існуючої прелюдії...; усвідомлення її бажань, як необхідності вивільнення єства, як докір щоденного, безвідмовного існування як похідних реакцій від суміші побуту, сподівань, прагнень і загартованих мрій, що утворилися в результаті зіткнення фізичних можливостей, морально-психологічної налаштованості та елементів, які, безпосередньо, над принципово та безвідмовно, контактуючи з кожним чинником життя, впливають на світогляд, створюючи індивідуальні ідеали та скрупульозні постаті предмета огиди та відрази; усвідомлення її позиції у родині, в сім’ї, у колективі, який зліплений з форсованих професіоналів, розумників та підлабузників, в суспільстві, яке настільки багатогранне, що складається з одних лише аксіом, яке за своєю природою без міри широко планове і багатомісне та займає неабияку просторово-часову ділянку, що виключає можливість переосмислення системи вразі негативної інновації чи не досить продуктивної технології розвитку, у її власному душевному світі, який робить її собою, який вирізняється з-поміж всіх інших, який наділяє її множиною здатностей: морально-етичними визначеними поняттями, розумово-фізичними підвалинами вихідних положень існування, духовними законами, принципами та своє норовливим розвитком власно бічної грані реальності, яка мусить відігравати в її житті роль таємничості, секретності чи може, навпаки, абсолютної щирості, необхідності однойменного розуміння та бачення її явно-прихованих, багатозначних та всеохоплюючих, ненаситних думок, ідей, надій, мрійливих розрахунків та характерної наївності, напрямленої вгору, направленої вбік щастя, що виправляє правду, що виправдовує гідність і невинність, що є невиправною по своїй суті й у своєму сенсі; усвідомлення її як чогось незамінного, єдиного, неповторного, неперевершеного, даного лише тобі, подарованого вищими силами, долею, удачею, заслужено чи при випадковому збігу обставин, все одно вона стає частиною твоєї душі, половиною твого серця, другим твоїм мікрокосмосом і єдиним для тебе всесвітом, безмежним, всепоглинаючим, прекрасним, дещо вивченим, дещо незвіданим, але напрочуд близьким, рідним та божественним –– це є коханням однієї людини.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Для кожного

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Світлана Кедик, 15-04-2010

Оригінально...

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Саня Сакура (Чучаєв), 15-04-2010

Влучна назва:)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Аня, 15-04-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.96568179130554 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …