Одного разу він зрозумів, що не може без Неї. Зібрав у діряву торбину всі свої пережитки, порвав стосунки з дівчиною, яку так ніколи й не кохав і вирішив присвятити своє життя лише Їй. Це був, мабуть, найбожевільніший період його життя. Вона дозволяла йому все. Завдяки Їй, він відчував себе Людиною. Вона спонукала на відчайдушні вчинки і мовчки спостерігала за його падіннями. Її веселила його залежність від Неї і це, мабуть, єдине від чого він ще залежав. Вона вчила його жити сьогоднішнім днем, а сама піклувалась про своє майбутнє. Вона знала, що плата за Неї буде досить високою для нього, але щодня їхні стосунки набирали більших обертів. Вона була об’єктом заздрощів для його друзів і приводом розчарування для дівчат. Він розумів, що з високою швидкістю летить у провалля, але відмовитись від Неї, йому не під силу. Вона була спокуслива, сильна і незалежна. Та одного дня він Її втратив. Вона просто зрозуміла, що не зможе співіснувати зі справжнім коханням. Вони розійшлись гідно, ніхто нікого не тримав і не винуватив. У ньому, звичайно, щось залишилось від Неї, якась незалежність, впевненість, яка допоможе йому розумно створити повноцінні стосунки з коханою. А Вона… Вона - це просто Свобода, яка наповнює кожного з нас життєвою силою.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design