– "Топчемо, що під ногами". Не цінуємо того, що зараз і тут, біля нас. Щукаємо примарного щастя і не розуміємо, що кожна наша хвиля це і є оте щастя. Бачити, чути світ. Топтати землю своїми ногами чи на милицях, чи у візочку. Зрештою, дихати, відчувати усе, що навколо. Просто жити і мріяти.
– Певно, що так, але й навпевно, що треба володіти тим. А коли цього не видко...
– Володіємо. Земля під ногами, а чи тішимося нею?
Чи часто ступаємо, коли тепло, босою ногою відчути її прохолоду і те тепло, яке від цього розливається по тілу?
Чи, коли розтає сніг, вдихаємо запах землі... спокійної... відпочившої за зиму?
А коли пройде дощ і чи сходимо з асфальту відчути її живу... помиту... свіжість?
Все прсто. Так і все. Пару секунд... робить нас безмежно щасливими.
– Все пізнається у... порівнянні.
– Чи часто ми порівнюємо і оцінюємо землю, хоч, навіть на пляжі? Збіжимо з гарячого піску, але чи на цю хвилину зупиняємося, щоб відчути повноту отої прохолодної благодаті?
Все тут – поруч! Тішимося поки маємо на те життя. Бо кожна хвилина може бути....
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design