Залежності…вони сковують нас, мов невидимі пута. Залежність від суспільства, їжі, Інтернету, сигарет , грошей, батьків, згодом дітей…Постійна залежність – основа людських нещасть.
Заздрю птахам, їм найбільше, бо вони вільні, якщо не абсолютно фізично, то хоча б у 1000 разів вільніші, ніж мізерні людиська. Вони вільні у виборі польоту, що реально не доступно виду «людина розумна».
Та все ж, хтось скаже, що це не так, що є сотий відсоток індивідумів, які все ж відірвались від суспільства і полинули у вільний політ. Але в такому випадку цей відсоток «стадо» вже не приймає за своїх та кличе дибілами, дурнями та ін. Деякі ж люди кличуть цей прошарок «неформалами».Я не про «гламурних покидьків», а про людей, які живуть свободою, які вільні від стереотипів, про людей народжених бути не такими як всі.
Ну і що з того, що їх не сприймає більшість. Їм байдуже і вони абсолютно праві в своєму ігноруванні норм суспільства, як догм життя. Живуть почуттями, емоціями, духом, волею. І, здається мені, що кожна людина, хоч іноді , але все ж задивляється в бік цих шалених, відірваних створінь – неформалів. Чому?
Все просто. Бо в кожній пересічній людині також живе цей птах - неформал, але, на жаль, не в кожного вистачає сили волі відкрити дверцята клітки, десь там, біля серця…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design