Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 22328, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '52.91.0.68')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза МИСТЕЦЬКИЙ НЕФОРМАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ

TRIBUTE-2. СлЕмакИ на ВерШинІ (частина 1. гора Парашка)

© Володимир Вакуленко-К., 06-04-2010
Хто пам’ятає минулорічний TRIBUTE, який ще можна було вважати не фестивалем, а просто літературним заходом, - думаю, не пошкодував про акцію. Були дві дівчинки з Чернівців, які десь поділися, звідти ж була й Антоніна Аністратенко, киянин Ромко Скиба, були львів’яни Лора Радченко, Андрій Деревенко, Анна Рибалка, Юля Фульмес, Леонора Оксютович, Ася Перфецька, яка ще й досі не змонтувала фільм про те дійство, ми та мій старший син Влад. А ще були музиканти з групи «13 клас». Ще тоді присутні мені натякали на те, щоб продовжувати традицію. Ви запитаєте: а в чому ж полягає традиція? Ідея літ-TRIBUTE належить мені, а тобто вкв. Якось я, палкий шанувальник групи  «ГроБ», заслухав кавер-версії друзів-музикантів на слова Є. Лєтова. Оцінка їхньої творчості була висока, тож з цього все і почалося. Акція не могла відбутися без моєї дружини – саме вона натхненник моїх акцій. Тоді читали в приміщенні та в дворику «Музею Ідей» - кожен автор читав один мій вірш, а далі свої. На ті дні припадав мій день народження (1 липня), то ми й вирішили робити акцію саме так. Цього разу ми виходимо, так би мовити, поза межі Львова і робимо фестиваль на пленері, у горах, а саме біля вершини г. Парашки (поблизу Сколе). Принцип буде той самий, тільки цього разу TRIBUTE буде присвячений творчості всіх учасників фесту і кожного зокрема). Ви можете суттєво допомогти нам у проведенні фесту, запропонувавши власні ідеї щодо того, що побачите в попередній версії програмки, або й додавши власні акції. Тільки враховуйте те, що час у горах діє проти нас, тобто тече швидше, ніж то можна собі уявити. Перший пункт першого дня стосується тільки групи, що рухається напрямом Львів – Сколе, бо ж години доїзду можуть бути різні. А ті, хто прибуде раніше чи пізніше, зв’яжуться з нами телефоном – думаю, якось знайдемось. Про годину зустрічі львівської групи домовимось і вкажемо це в обговоренні, решті пропоную вибирати координаторів і приєднуватись до нас під його сильною рукою) Львівська група виїжджатиме зі Львова орієнтовано близько 11.00-13.00, до нас на цей час можуть підтягнутися групи, маршрут яких від ст.. Львів співпадатиме з нашим. Від Сколе до Парашки приблизно сім кілометрів. Чи будемо доїжджати туди, чи манджати пішки, це вирішимо, але ми пропонуємо другий варіант – що то за гори без утоми?)) Далі все як у диких людей – шукаємо місце (а краще про нього домовитися заздалегідь за допомогою тих, хто знає місцевість), розбиваємо табір, запасаємося гіллям для вогнища ну і вечеря… і так далі. Табір починаємо розбивати не пізніше 18.00. От. А з собою брати похідний інвентар: сухий пайок, кіло пшона для кулішу, відкривачку, ніж, ложку і т. д. Спеціального спорядження підйом на гору не потребує. Нібито наразі все. Чекаю зауваг, пропозицій і т. д. Розглянемо також усі пропозиції від спонсорів і меценатів.

Організатори фестивалю – Володимир Вакуленко-К. й Ірина Дементьєва (Новіцька)

Програма фесту – попередня версія

9-11 липня 2010 року

TRIBUTE-2. СлЕмакИ на ВерШинІ

Перший  вечір та ніч (орієнтуємося лише за сонячним годинником)

1.Урочистий збір «слЕмаків» на ст. Сколе
2. Окуповування дикої території
3. Будування фортеці з наметового матеріалу
4. Боротьба за їжу
5. «Потойбічні пазли» (Ніч жахів біля вогнища)

Другий вечір та ніч, а також ранок і день

1.Надто легкий сніданок
2. Підкорення найвищої гори Бескидів – Парашки
3. Слем-шоу «СлЕмакИ на ВерШинІ» (тематика слему: природа і гармонія з нею), + фрістайл
4. Голодний марш до табору
5. «Анекдоти в камбузі» (конкурс на кращу кухарську команду в приготуванні кулішу)
6. «Палітра в мушлі» (розписування мушель)
7. «Дикий камінь» (поетичні читання). Учасники за бажанням читають спочатку один улюблений вірш із сучасної літератури, а потім – власні. З огляду на кількість зголошених учасників може бути оголошено регламент
8. Вільна акція (тут ви можете запропонувати щось своє)
9. «Біґ-Бард», «Емблем-фактор» (конкурс музикантів, а також паралельно конкурс серед художників на емблему фесту)
10. Вечірнє роз’їдання частини припасів
11. «Тінесеанс» (дійство за завісою)
12. Анти-попс (музика біля вогнища)

Третій ранок та день:

1. Не надто легкий сніданок
2. Ранкова молитва чистоти
3. Урочисте закриття фестивалю (готуємо нерозголошений сюрприз, повідомлено буде в останній момент)
4. Розповзання «слЕмаків» на ст. Сколе (в кого є бажання і час – лишаються, місця навколо варті екскурсії: старі церкви, залишки давньої залізниці, водоспад Гуркало і т. д.)

Участь у фестивалі беруть поети, прозаїки, музиканти та художники, журналісти, актори… словом, творчі люди. Письменники мусять обов’язково надіслати тексти, які планують читати на фесті, на наш робочий e-mail: 7darkfog2@gmail.com до 10 червня цього року (обсяг до 5 стор. 12 кеглем, Times New Roman, у файлі обов’язково поверх творів вказувати своє П.І.Б., звідки ви, e-mail. Прозаїкам можна уривки твору відповідного обсягу, тема для прози – містика). У разі питань чи для того, щоб отримати більш докладну інформацію, списуйтесь за вказаним е-майлом, або за тел. 0978917832

ЦЕ ОГОЛОШЕННЯ І ПРОГРАМКУ ДУЖЕ ПРОСИМО РОЗМІСТИТИ НА ВСІХ МОЖЛИВИХ РЕСУРСАХ! (+ потім кинути нам у пошту посилання, щоб ми могли стежити за пропозиціями і розмістити остаточну версію програми!)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Список зголошених

© Володимир Вакуленко-К., 03-07-2010

Інформація щодо Бескидів

© Володимир Вакуленко-К., 13-06-2010

Зверніть увагу

© Володимир Вакуленко-К., 10-04-2010

Я так зрозумів, що жодного гаківчанина

© Володимир Вакуленко-К., 06-04-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1589250564575 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …