Ношуся з Нею, плекаю, захищаю. Кожного ранку буджу і напівсонну веду вулицею. Вона не вимагає ні їжі, ні води… все, що їй треба – свобода, яку Вона ніколи не отримає. Озирається навколо, дихає весною і міцнішає. Мені страшно… Що ж буде зі мною, коли Вона окріпне і заполонить моє життя?! Я Її прошу зупинитись, придушую аргументами, та Вона лише підло скалиться і прокладає собі дорогу. З Нею добре, затишно, але до тих пір, доки Вона володіє тобою (у момент слабості). Коли Вона хворіє, то просить мене прогулятися з Нею по безлюдному нічному місту, поглядом рахуючи зорі і тоді у Неї відкривається «друге дихання». Я не знаю навіщо я сліпо піддаюсь Її забаганкам… мабуть, тому що без Неї жити не умію. Вона мене вчить довіряти людям, ідеалізувати їх, бачити кращі сторони життя, виправдовувати промахи близьких людей і відкривати їм свою душу… Вона мене вчить всьому тому, що є загрозою для цілісності і безпеки мого внутрішнього світу. Я Її лаю, б’ю, запихаю подалі, та Вона непереможна. Вона вже настільки врослась в мене, що без психологічно-хірургічного втручання Її не викорінити. Вона – це ілюзія – невід’ємна частина мого життя… Моя вам порада: не заводьте Її у своїй душі, не травіть себе безнадійністю змолоду. Вживлюйте в себе справжнє, а не ілюзорне. А я? – я не знаю скільки моїх сил стачить на боротьбу з Нею. Боюсь бути переможеною, та краще боротись, аніж заживо хоронити душу…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design