«Говорить радіо Москва. Сьогодні вранці до співвітчизників звернувся президент Росії Володимир Путін. Вчорашні вибухи в московському метрополітені він назвав останніми конвульсіями чеченського тероризму. Оскаженілі від люті чеченські бойовики, бачачи, що їх час добігає кінця, як скажені бджоли нападають на мирне населення, що поспішає на роботу в лікарні, в школи, на будови житлових будинків, збирання врожаю. Президент Володимир Путін запевняє росіян, що подібне більше не повториться, винні будуть знайдені і жорстоко, але справедливо покарані. »
«Говорить Радіо Москва. У результаті вчорашніх терактів у Московському ордена Леніна метрополітені кілька гілок метро було виведено з ладу. За станом на сьогодні вже о 6 годині ранку всі проблеми усунені, рух потягів відновлено. На всіх станціях метрополітену введено посилене патрулювання працівниками органів внутрішніх справ. Начальник цивільних перевезень московського метрополітену пан Геннадій Власов особисто гарантує всім москвичам під час поїздок в метро їх безпеку »
Вперше опубліковано на сайті "МАЙДАН" у липні 2004 р.
див. тут (мовою оригіналу) : http://koka.pp.net.ua/publ/7-1-0-17
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design