Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 22177, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.140.242.165')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Голоси про одне і те ж...?!

© Катруся Степанка, 29-03-2010
                    
1 голос.
– Не усі здатні на глибокі почуття і пов’язані з цим бажання. Радше саме останній аспект – статеві стосунки  і сприймаються за оту любов. Але ж не кохання...  А щодо того, що треба викинути усе зайве заради цього почуття, то на це спроможний лише мізерний відсоток людей.  
"Спочатку іди і полюби кого-небудь," промовив тібецький чернець.

2 голос.
– Мова йдеться про любов – Любов жертовну, в якій віддаєш...
Насправді, лише мізерний відсоток людей відмовився б від такої любові.
Чомусь не переконаний, що "любов" і "кохання" - диференційовані. "Покохались і розбіглись", "Кохасику мій, любчику".

3 голос.
– Любові жертовної не буває! Якщо то Любов, то все в радість робиться, а як в радість, то як і відмовляється отой мізерний відсоток від такої Любови – то не є жертва, а Любов! Яка приносить радість душі... що так краще... і всі щасливі! Якщо то ЛЮБОВ, то в любові жертви нема, а є ЛЮБОВ!
Навіть взятии, хоча б, любов до своєї дитини – де там жертва? Дитя щасливе і вся метушня забувається вмить. Так і в любові між чоловіком і жінкою...

4 голос.
– Ну звідкиля у вас такі синтанції? Коли вже не вірите таким класикам як Толстой, Достоєвський чи Клайв Льюїс, вірте бодай Біблії. Та й хто сказав вам, що жертва не в радість? Усе християнство вчить радше жертвувати й віддавати, аніж брати.

5 голос
– На превеликий жаль і небеса можуть помилитися, коли призначають нам у родичі нашу половину, хоча ми і дотримуємось умови про яку ви говорите.

6 голос
– Класики такі ж люди як ви і я і так само в любові як сліпі котята. Жерва яка приносить радість жертви то і є любов. Я ж про ту ж, що і ви. Шкода на це здатні одиниці.

7голос
– Не люблю сперечатись. Ви справді вільні усе на світі трактувати так, як вам того заманеться, відкидаючи будь які авторитети.
Коли лиш дозволите, дам вам на життя одну пораду: Можливо, не варто поправляти Господа. Дуже нещасними були люди, які робили це!
До того ж, дуже сумніваюсь, що зможете самі прожити життя за своєю власною доктриною...
.............................................
Ось, так ми – люди, просто… невинно… розмовляючи про одне і те ж – Велику Любов, ранимо почуття… серця… можемо, не зупинившись… –повбивати одне одного, заради ВЕЛИКОЇ ЛЮБОВІ.

                                                                                                                                     2010 р.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

ідея з голосами - сила

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Роман, 30-03-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Tamara Shevchenko, 29-03-2010

Я б сказав, що тут було не чотири, а пять голосів...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Саня Сакура (Чучаєв), 29-03-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 6.1583349704742 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …