6.00 Загальний підйом для пацієнтів і медперсоналу, щоби не розсипалися.
6.30 Перекличка і виявлення трупів.
7.00 Шикування усіх на морозі з піснями і танцями. Форма одягу майка-бікіні.
7.30 Ранкова новорічна промова начальника медвитверезника з елементами привітання.
8.00 Прибирання снігу із камер.
8.20 Прибирання інструменту, лопат і тих, хто не встиг прибратися.
8.40 Перекличка і виявлення трупів.
9.00 Стройовий дренаж для намулювання апетиту.
9.30 Сніданок із елементами їжі.
10.00 Перекличка і виявлення трупів.
10.20 Багаторазове прослуховування Новорічного привітання Президента із повторенням громового цокання чарками після кожного привітання.
12.00 Перекличка і виявлення трупів.
12.20 Лекція про шкідливість алкоголізму, що поступово перетворюється на загальнонародне масове гуляння з мордобоєм.
14.00 Приїзд трьох загонів спецназу і приєднання його до масового народного гуляння.
16.00 Поповнення боєзапасу газових балончиків та гумових дубинок. Продовження гуляння.
18.00 Перекур, боротьба з похміллям та алкоголем шляхом випивання останнього.
19.00 Відбудова медвитверезника, виплата штрафів та обслуговування.
20.00 Насильницьке вивіз пацієнтів додому.
21.00 Розганяння демонстрації п’яних бомжів, що хочуть переночувати у медвитверезнику.
21.50 Перекличка медперсоналу і виявлення трупів.
22.00 Продовження святкування Нового Року. Урочиста зустріч нових пацієнтів.
05.30 Відбій.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design