Він пакував валізи швидко.
«Боюсь, що коли не квапитимусь, то з`явиться час подумати над тим, ЩО роблю», - його видавали сполохані думкою очі і тремтливі руки.
Діставав із шафи чорну краватку у несміливо білу смужку, сорочку із брехливого шовку та костюм кольору брудної щирості. Згрібав з полиць свої книги і кидав до валізи. Ті, набиті літерами прямокутні штуки, падали і розтрушували на килим свій трухлявий зміст. Її це дратувало, бо трухлява залишала сміття, а його й без того за останні півроку назбиралось: у щілинах його пояснень, потаємних кишенях виправдовувань, на важких чоботях мовчанок.
Заглядав у шухляди, рився у спогадах, щось там знаходив – відносив до валізи, обережно так, щоб не розгубити своє минуле і не залишити в її кімнаті.
«Ще забери обіцянки і дешеве «кохаю»; вони в бляшанці з-під почуттів», - вона.
Йшов на кухню. Бачив на пательні згорене серце, на столі – виделку, миску...
Закрив валізу, накинув пальто, зашморгнув гудзики, не зачинив за собою дверей, вийшов.
І лише згодом збагнув, що на петельні лежало його серце...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design