Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 21500, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.147.27.172')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Спека

© Максим Колиба, 26-02-2010
Яка спека. І жодного вітру. Найкращий день, приготований для мене. Ніколи не любив цієї спеки, але треба було терпіти. Так тут є, і нікуди не подінешся. А мені хоч хмарку, хоч трохи затінку…
Я ж не хотів красти. Я зовсім не хотів, це якось так… Ті люди не були ні в чому винні. І я неправильно вчинив. Пограбував. Забрав усе, що мали. І чому? Не знаю, так жив. Ой, добре, що спіймали. Хоч більше не буду цього робити. А то ці сльози на очах в дівчини… Багато сліз було, але ці…
Яка жахлива спека. І жодної хмаринки.
А цього даремно спіймали. Хоча, здається, і не даремно. Та ні, все-таки ні за що. Про щось говорить, а той інший заперечує. Якийсь той інший злий, недобрий. Не дуже чую.
Яка спека… Хоч би краплинку…
Чому ти такий злий? Та ми з тобою однакові, заслужили. А цього все-таки даремно взяли, неправі вони.
Я бачу сльози дівчини. Вони у цьому невинному. Я йому завинив. Ой, простіть, я не хотів цього робити! Що на нього наговорюють!
Не смійте, він не винен!
Сльози дівчини, сльози цього чоловіка, вони світяться! Чому вони це роблять, він ж їх любить!
Він не зійде. Він наш пан. Я бачу у його очах, у його сльозах. Пом’яни мене, Господи. У царстві Твоїм!

Дівчина вже не плаче, сміється. Здається, краплі дощу. Сьогодні разом будемо у раю.

22.09.2009

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Зоряна Z, 27-02-2010

Непогано...

© Саня Сакура (Чучаєв), 26-02-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75447201728821 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …